logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Hefe Pure Wood: mobilă în stil MEDIEVAL

Când lemnul și fierul forjat se întâlnesc, rezultă piese de mobilier decupate parcă din timpuri medievale. Fie că e vorba despre mese de dining, măsuțe de cafea, mese de bar sau chiar mese suspendate, Hefe Pure Wood pune în valoare importanța lemnului.

catwalk_hefe-3015
Hefe Pure Wood - design inspirat de vechile palate
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Decembrie 2017

Pe cei de la Hefe Pure Wood i-am descoperit abia anul acesta. Sunt o echipă de oameni foarte talentați și îndrăgostiți de trecut. Sunt totuși bine ancorați în realitate, astfel că piesele de mobilă pe care le creează folosesc materialele de altădată și un design pitoresc pentru a obține mese de living și nu numai perfect funcționale, adaptate nevoilor noastre de azi.

Piesele de mobilier ale echipei Hefe Pure Wood sunt concepute din lemn de nuc, stejar sau fag recondiționat – bucăți de lemn pe care alții le-ar arunca, echipa de tâmplari de la Hefe Pure Wood le transformă în mobilier de tip unicat, cu suprafețe nespus de bine lustruite, acoperite cu un strat protector de ceară, în forme originale ce respectă însăși imperfecțiunile materialului natural. Tocmai aceste imperfecțiuni sunt sursa de inspirație a fiecărei piese de mobilă în parte. Ca stil, pot fi definite drept un rustic medieval, pentru case spațioase.

catwalk_hefe2-3014
Hefe Pure Wood - detaliu decorație

catwalk_hefe1-3013
Hefe Pure Wood

 

Publicitate