logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

ORGA-LINE: ajutoarele tale din bucătărie

Oricât de mică sau mare ar fi bucătăria, e mereu plină de obiecte, ustensile, veselă, alimente și altele. De fapt, adesea nu spațiul sau lipsa lui reprezintă principala problemă a bucătăriei, ci felul în care organizăm și folosim lucrurile din  bucătărie. Gama de produse ORGA-LINE ne ajută tocmai în acest aspect.

orgaline_blum-3007
ORGA-LINE: o colecție de accesorii ce-ți vor deveni indispensanbile
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Decembrie 2017

Este vorba despre adevărate dispozitive menite să ne facă viața mai ușoară în bucătărie. Ajutoarele practice ORGA-LINE de la Blum simplifică multe activități în bucătărie şi asigură ordine, în mod discret – cu acestea totul este la îndemână, acolo unde este folosit.

Dispozitive pentru tăierea foliei alimentare şi de aluminiu
•    Tragerea în afară a foliei pentru conservarea alimentelor fără a se căuta îndelung capătul şi fără a se produce vreo cută – acest lucru se realizează foarte simplu cu dispozitivul Blum. Tăierea este uşoară şi precisă.
•    De acum, rola cu folie de aluminiu are locul ei stabil. Cu acest dispozitiv, folia de aluminiu se taie simplu şi repede, exact și  fără a se zimțui.
•    Dispozitivele pentru folie pot fi utilizate în sertar sau direct pe suprafața de lucru.

www.blum.ro
ORGA-LINE - dispozitiv de tăiat folia de plastic

www.blum.ro
ORGA-LINE - folia de aluminiu se taie foarte ușor, drept și fără încrețituri

Suport pentru condimente
În suportul ORGA-LINE pentru condimente se pot păstra în siguranță toate recipientele cu condimente, indiferent că sunt mari sau mici, ori de diverse forme. Suportul pentru condimente poate fi scos simplu şi comod din extragere şi dus lângă plită, când se gătește, sau pus pe masă, când familia mănâncă. Acest suport este lavabil – se curăță în mașina de spălat vase.

www.blum.ro
ORGA-LINE - suportul pentru condimente este cel mai simplu mod de a le depozita în ordine și de a le folosi fie la masă, fie pe blatul de lucru al bucătăriei

Suport pentru cuțite
Nu contează dacă sunt mari sau mici – în suportul de cuțite ORGA-LINE îşi găsesc un sprijin stabil până la 9 cuţite. Păstrat în siguranță în sertar, cuțitul dorit poate fi scos dintr-o singură apucare.

www.blum.ro
ORGA-LINE - suportul pentru cuțite asigură ordine în sertar și accesul facil la cuțitul de care ai nevoie

Suport pentru farfurii
•    Până la 12 bucăţi de dimensiuni uzuale (diametru 180 – 320 mm) pot fi stivuite într-un singur suport de farfurii Blum şi depozitate astfel în siguranță, fără risc de alunecare, într-o extragere cu front înalt.
•    Cu ajutorul celor două mânere cu care este prevăzut suportul, stiva de farfurii poate fi scoasă fără efort din sertar şi dusă pe masa din dining sau din grădină.

www.blum.ro
ORGA-LINE - dispozitiv practic pentru păstrarea și transportarea farfuriilor la masă

 

Publicitate