logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2018

An de an designerii din întreaga lume așteaptă anunțul pe care prestigiosul Institut Pantone îl face cu referire la culoarea ce va da tonul în întreaga industrie creativă a lumii. Și în domeniul amenajărilor interioare, deciziile Pantone influențează ceea ce se poartă.

pantone-3003
Ultraviolet este culoarea anului 2018. Află cum o poți integra amenajărilor interioare! Pantone.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Decembrie 2017

Pentru anul 2018, Institutul Pantone a ales culoarea ultraviolet, o nuanță ce are la bază purpuriul, și este inspirată de infinitatea spațiului cosmic. Foarte multe gânduri, intenții, mesaje leagă echipa Pantone de alegerea acestei culori. Ea răspunde nevoii omului contemporan de a-și depăși limitele într-o lume ce pare tot mai limitată, luând în calcul toate tulburările sociale, economice și chiar politice ale vremurilor în care trăim.

www.pantone.com
Mister, inovație, depășirea limitelor

„Enigmatică și neconvențională, culoarea ultraviolet a reprezentat de-a lungul ultimilor 50 de ani o revoluționare a culturii, o sclipire de geniu, de contracurent artistic”, explică reprezentanții Institutului Pantone. Sunt dați de exemplu artiști precum David Bowie, Prince sau Jimi Hendrix care au introdus ultravioletul în muzica pop a vremii.

www.laurenslinens.com
Ultraviolet în amenajarea dormitorului: accesorii textile de impact

În ce privește amenajările interioare, ultravioletul are menirea de a oferi spațiilor un plus de vitalitate, eleganță și mister. Este o culoare ce invită pe designeri și producătorii de mobilă la inventivitate, inovare și reinterpretare a conceptelor de până acum. Ultravioletul va putea fi folosit sub forma culorii pentru un perete de accent, sub forma obiectelor decorative, ca accent pentru accesoriile textile ale casei sau chiar ca nuanță pentru mobila tapițată.

www.homedit.com
Ultraviolet într-o amenajare de living: mobilier tapițat, efect sofisticat

 

Publicitate
Publicitate