logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Technotop si Neotop: o nouă gamă de blaturi de lucru

Kastamonu România are o veste bună pentru toți clienții săi: o nouă linie de blaturi de lucru pentru bucătărie, blaturi extrem de variate din punctul de vedere al finisajului, cromaticii și chiar al prețului. Sunt blaturi de folosit în special în baie și bucătărie, dar nu numai.

catwalk_kastamonu-3002
Andreea Chiru  |  11 Decembrie 2017

Linia de blaturi de lucru este cea mai nouă componentă a platformei Kastamonu România de la Reghin, fiind finalizată la sfârșitul lui 2014, după o investiție de 8 milioane de euro. Blaturile de lucru TECHNOTOP sunt produse de top, cu proprietăți deosebite de rezistență și durabilitate, destinate multiplelor utilizări în amenajarea bucătăriilor, băilor, birourilor și nu numai. Colecția TECHNOTOP conține 60 de decoruri din categoriile lemn, fantezie și uni, disponibile în 7 structuri diferite, care completează perfect gama de decoruri de PAL melaminat.

Din 2016, colecția de blaturi a fost completată cu gama NEOTOP, care reprezintă o alternativă economică atât pentru suprafețele naturale, cât și pentru produsele Premium. Colecția de debut cuprinde 10 decoruri, din categoriile Lemn, Uni și Fantezie, cu finisaje atât mate (PS51 și PS52), cât și lucioase (PS80).

Prin actualizarea constantă a gamelor de decoruri și structuri, Kastamonu România urmărește să fie în pas cu nevoile producătorilor de mobilier, dar și cu cele mai noi tendințe în materie de design și amenajări interioare. Prin această gamă de produse și decoruri, Kastamonu pune la dispoziția producătorilor de mobilier materiale versatile care permit crearea unui spațiu nu doar funcțional, ci și estetic, pregătit să satisfacă cele mai variate gusturi.

Publicitate
Publicitate