logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Slender Tree: cea mai neobișnuită masă de cafea din România

Cele mai reușite piese de mobilier sunt mereu acelea care au o poveste aparte. Slender Tree este un producător de mobilă din România, ale cărui piese sunt pline de personalitate și originalitate, încadrate stilului industrial, dar cu un design ieșit din comun prin sursa de inspirație.

slender_tree-2995
Masa WheelBarrow reinterpretează rusticul în stil industrial. Este prevăzută cu mâner pentru a fi ușor de manipulat, iar în mijloc are un spațiu bine delimitat cu o plăcuță metalică, spațiu destinat vasului pentru flori/Slendertree.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Decembrie 2017

Neobișnuit este termenul care descrie cel mai bine unul dintre produsele cele mai noi ale echipei de designeri Slender TreeŁ: masa de cafea WheelBarrow, în două variante de finisaj, clasic natural, respectiv contemporan. Este inspirată de forma și modul de funcționare ale unei roabe de la țară, iar materialele sunt tradiționale – lemn și metal. Un aspect interesant: masa de cafea WheelBarrow este creată exclusiv din materiale reciclate, materiale aflate în stare avansată de degradare, dar recuperate și salvate: bârne de lemn vechi, sigilate într-un corp comun cu aluminiu lichid, nisip și sticlă. Roata a aparținut unei roabe adevărate, recuperată dintr-o gospodărie de țară.

www,slendertree.com

www,slendertree.com

www,slendertree.com

În varianta cea mai recentă, masa WheelBarrow are un finisaj ultramodern, un mix de patină argintie pentru lemn și aurie pentru partea metalică, rezultând un look… posh, după cum spune chiar producătorul. În varianta clasică, finisajul este absolut natural, punând în valoare imperfecțiunile lemnului.

www,slendertree.com

www,slendertree.com

www,slendertree.com

Grație roții cu care este prevăzută, masa WheelBarrow poate fi deplasată cu ușurință dintr-un colt al încăperii în altul.  Dincolo de designul original, în stil industrial, masa WheelBarrow de la Slender Tree este creată manual.
 

Publicitate