logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noapte albă, dedicată tradiției culturale românești

Acest eveniment își propune an de an să apropie pe designerii și creatorii de produs din România de publicul lor consumator. Astfel că cei douăzeci de expozanți devin în această noapte propriii ghizi ai produselor lor. Ediția de anul acesta, a șasea, va avea loc la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

nacd-2939
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs - a șasea ediție
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Noiembrie 2017

Rețineți data: 25 noiembrie 2017! La „Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs", ți se pregătește o altfel de experiență culturală: poți atinge exponatele și nu ești nevoit să păstrezi liniștea.

„Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs" are, conform organizatorilor, o dublă misiune – cea de a educa publicul în direcția designului de produs contemporan, respectiv cea de a clarifica statutul unui produs de design, adică o alegere asumată, reprezentativă pentru fiecare dintre noi.

Anul acesta, „Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs” este dedicată tradiției culturale românești și căilor de a o adapta la contemporan. Peste douăzeci de participanți români aleşi de juriul oficial al ediţiei, la care se adaugă studenţii de la Universitatea de Arhiectură şi Urbanism selecţionaţi de comisia lor internă aduc publicului câte cinci produse realizate în ultimul an: bijuterii, accesorii, mobilier și obiecte decorative. Produsele expuse nu sunt de vânzare căci a alege arta și designul românesc ne-am dori să fie o alegere asumată și nu un impuls de moment. De asemenea, Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage va participa cu o parte a expoziției de bijuterie Camera Lucida.

Evenimentul se va desfășura între orele 19:00 – 2:00 iar intrarea la eveniment este liberă.
Proiectul „Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs” este realizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține, de mai bine de şapte ani, abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură. Confirmarea acestui merit a venit și prin includerea proiectului printre cele finaliste la Gala Societăţii Civile, secţiunile Artă şi cultură şi Impact, Gala Elle Decoration şi finanţările primite din partea AFCN şi Ministerului Culturii. Mai mult, voluntarii săi au fost printre finaliştii Galei Naţionale a Voluntarilor, secţiunea Artă şi cultură.

Link event FB: https://www.facebook.com/events/717930795062107/.
Un proiect organizat de Asociaţia Atelierul de Creaţie în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.
 

Publicitate
Publicitate