logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă de living pentru oameni sociabili

Dacă vrei să amenajezi livingul așa încât să fie camera care să te reprezinte cel mai bine, trebuie să o faci în funcție de omul care ești. Ești un om sociabil? Atunci trebuie să ai un living care să reflecte acest lucru, adică ceea ce se cheamă zonă de socializare!

living-2940
Un living trebuie să conțină acel tip de mobilier care răspunde cel mai bine necesităților proprietarului/Gardner-white.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Noiembrie 2017

Zona de socializare trebuie să includă un colț (generos) al livingului în care se regăsesc locuri confortabile pentru prieteni. Se stă la discuții, se bea un pahar de ceva rece, se ronțăie niște gustări. Pe scurt, mobilierul trebuie să conțină, obligatoriu: canapele, fotolii, măsuță de cafea. Interacțiunea umană este cea mai importantă. Iar discuțiile se poartă față-n față, nu față lângă față. Așa că soluția ar fi canapeluțe, cam două la număr, amplasate în așa fel încât să înlesnească conversația – canapele cu două locuri, nu mai mult.

www.mabucomob.ro
O canapea cu rol în zona de socializare trebuie să fie în primul rând o canapea extensibilă, în caz că rămân prietenii peste noapte

Canapeaua DonAmor e o bună alegere pentru zona de socializare. Are trei poziții – așezat, relaxat, odihnă nocturnă, iar materialul rezistent la uzură este un avantaj în plus. Nuanța de albastru o ajută să se evidențieze, atrăgând imediat atenția musafirilor.

www.somproduct.ro
Un colțar plin de locuri și spații de depozitare e ca o mică stație de socializare

Exemplul de două canapele așezate față în față este cel mai fericit. La fel de practice și eficiente sunt canapele de tip colțar care permit interacțiunea umană, grație elementului colțar – un al treilea loc binevenit și amplasat perpendicular pe corpul masiv al canapelei. Colțarul Markos de la Somproduct are incluse două laturi tip șezlong. Partea principală este extensibilă, iar sub cele două elemente de colț se găsesc lăzi pentru depozitarea lenjeriei de pat. Se poate da o adevărată petrecere aici!

www.mobiladalin.ro
Setul Flow se poate personaliza cromatic pe comandă

O propunere pe cât de inedită și modernă, pe atât de clasică din punct de vedere cromatic și al designului vine de la Mobila Dalin: să fie canapea și un fotoliu! Sau să fie două fotolii, așezate față în față! Se regăsesc aici fanii stilurilor vintage, retro și chiar etnic. Setul Flow se compune dintr-o canapea și un fotoliu, cu un design aparte. O formă geometrică, îmblânzită pe margini, încât să inspire robustețe și ospitalitate în același timp. Provocare: combinați canapeaua Flow de o culoare cu fotoliu Flow de altă culoare! Pe comandă!

Publicitate
Publicitate