logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Venice – un pat în două variante: pentru fete și pentru băieți

Romina Furniture este unul dintre producătorii de mobilă din România cu un succes foarte mare pe plan extern. Echipa de designeri s-a specializat în mobilă pentru dormitoare, iar în America a devenit un exportator important de mobilier pentru camerele copiilor.

venice_romina-2946
Venice - un pat pe măsura dragostei pentru copilul tău/Rominafurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Noiembrie 2017

În această toamnă, Romina Furniture a prezentat în cadrul târgurilor de profil din țară un stand de excepție: eleganță, tihnă, stil clasic cu accente moderne. În lumina reflectoarelor: patul pentru camera copilului. Ne-a atras atenția în mod deosebit patul denumit Venice, în două variante de finisaj, pat pentru fetițe, respectiv pat pentru băieți.

www.rominafurniture.ro
Venice în finisaj închis la culoare

Modelul de pat Venice de la Romina Furniture pare special inventat pentru prinți și prințese. Cele două variante de pat sunt inspirate de designul gondolelor venețiene șl se disting cromatic în funcție de vârsta copilului. Pe perioada primilor ani de viață, modelul cu inserții din furnir și rasteluri din lemn masiv se integrează perfect atât în camera micuțului, cât și în dormitorul părinților excesiv de grijulii, grație finisajului sobru, din lemn închis la culoare.

www.rominafurniture.ro
Venice, varianta pentru fete

Varianta cu finisaj argintiu-auriu și aplicații sculptate e destinată adolescentelor, sub forma unui pat de zi.
Materiale: lemn masiv. Diferă chiar și designul, varianta de pat Venice de la Romina Furniture pentru băieți fiind ceva mai sobră, iar varianta pentru fete fiind ornamentat cu motive florare pline de delicatețe.
 

Publicitate
Publicitate