logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Top 3 cele mai vândute saltele din România

Când vine vorba de a te odihni corect pe durata somnului, salteaua poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman al tău. Românii au înțeles de mult acest lucru, astfel că de-a lungul anilor au început să-și schimbe criteriile de alegere a saltelei.

bedding_best_sleep-2947
În România, există o varietate generoasă de saltele, iar aceasta se reflectă în preferințele diferite ale cumpărătorilor/Bestsleep.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Noiembrie 2017

Astăzi, piața saltelelor din România este dominată de alte tipuri – saltele cu spumă cu memorie, și saltele cu latex, ambele tipuri fiind disponibile în combinație cu tradiționalele arcuri. Românii țin cont însă chiar și de existența și complexitatea accesoriilor atunci când cumpără saltele. Iată câteva exemple în ce privește preferințele românilor:

www.bestsleep.ro
Salteaua Karma de la Bestsleep

De la Best Sleep, printre preferatele românilor se află salteaua Karma, o saltea cu structură din arcuri Best Pocket Spring, împărțite în șapte zone de confort, fiecare dintre acestea fiind ambalată individual de restul. Corpul omului are parte de suport diferit in funcție de aceste șapte zone, susținerea fiind diferită la nivelul capului, gâtului, spatelui. Arcurile sunt casetate folosind spumă cu memorie. Salteaua Karma are două fețe – una moale și una fermă. Este fabricată în România și are o garanție de cinci ani.

www.mobexpert.ro
Salteaua Florida de la Mobexpert

Din categoria saltelelor Mobexpert, unul dintre cele mai vândute este modelul Florida, o combinație modernă de arcuri, spumă cu memorie și latex. Înălțimea este de 33 de cm, dar salteaua a împrumutat de la fiecare dintre straturile de umplutură avantajele cerute de români: oferă o susținere perfectă, reduce transferul mișcării, ia forma corpului. E vorba despre o saltea matrimonială.

www.salteleprevi.ro
Salteaua Air Fresh de la Previ

O saltea foarte trendy vine de la Previ – de data asta, fără arcuri, ci cu spumă cu memorie. Salteaua Ortopedic Medical Memory Aquagel Air-Fresh se compune dintr-un strat inferior din spumă poliuretanică și un strat superior, subțire, din spumă cu memorie cu inserție de gel. Materialul textil de acoperire a saltelei este îmbogățit cu microparticule de Aloe Vera și tratat împotriva acarienilor. Calități aparte – previne transpirația pe timpul somnului, reglând temperatura corpului pe perioada verilor fierbinți.
În concluzie, cel mai vândute saltele din România conțin măcar parțial clasicele arcuri.
 

Publicitate