logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs – exponatele

Nu mai e mult până la noaptea albă a lunii noiembrie. Sâmbătă, 25 noiembrie, între orele 19:00 și 02:00, iubitorii de design românesc sunt așteptați cu creații dintre cele mai inovatoare în materie de mic mobilier și obiecte decorative. Evenimentul va avea loc în centrul Bucureștiului, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Albert_Kaan_Forward-2951
Albert Kaan: Forward
Andreea Chiru  |  24 Noiembrie 2017

De „Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs” nu se doarme, ci se petrece timpul printre exponate dintre cele mai originale: șapte ore de interacțiune cu designeri talentați și produsele lor.

Evenimentul are o dublă misiune – cea de a educa publicul în direcția designului de produs contemporan românesc, la fel de unic și de valoros ca arta de circulație internațională, dar și de a clarifica statutul și valoarea unui obiect de artă pentru fiecare dintre noi.
Această a șasea ediție a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs este dedicată tradiției culturale românești și a numeroaselor căi de a o adapta la contemporan.
Peste 20 de artiști selectați expun câte cinci produse realizate în ultimul an: A.A.Petcan / Albert Kaan / Albert Suvac / Angela Ciobanu Artefact Room / Bianca Georgescu / Brândușa Ungurașu/ Brut Concept/ Carina Pănculescu Art & Design / Dan Marincovici Design / Deco-Box / Digital Concept Studio / Flori de nu mă uita /Gabi Toma / HUMAN APJ / Ionela Luncanu / Irina Mocanu IUTTA / Jazz Design / Lemnia / Luvers / Marie Nouvelle MARNON / MATIUS Studio / Metal Creativ / Raicelai / SlenderTree / Supernovator.

Dan_Marincovici_Design_Lightnum_Reading-2953
Dan Marincovici: Design Lightnum

Brut_Concept_BRANCH-2952
Brut Concept: Branch

Deco_Box_sunrise_veioza_decorativa_led-2954
Deco Box: Sunrise

Matius_Studio_Chillya_double_foto_iulian_sandu-2955
Matius Studio: Chillya

Lor li se adaugă CAMERA LUCIDA, un nou proiect lansat de Assamblage – Asociaţia Naţională a Autorilor şi Designerilor de Bijuterie Contemporană, în perioada 2017 – 2018, dedicat comemorării a 100 ani de la încheierea Primului Război Mondial şi demarat cu sprijinul financiar AFCN. Peste treizeci de designeri ai proiectului CAMERA LUCIDA își vor prezenta lucrările. Împreună cu expoziţia adiacentă ROOM 40, proiectul s-a extins la nivel internaţional şi a fost prezentat până în prezent în cadrul Romanian Design Week 2017, Joya Barcelona şi Designblok Prague Design and Fashion Week.

Metal_Creativ_cub_metalic_cusut_manual_photo_credit_Lucian_Haritonov-2956
Metal Creativ: cub metalic

În cadrul evenimentului vor mai participa peste douăzeci de participanți selectați de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și obiecte de design ce prezintă tendințele 2018/2019 în designul decorațiunilor, produse tradiționale reinterpretate pentru lifestyle-ul contemporan și noutăți fascinante, aduse de Christmasworld 2018, expoziția internațională de decorațiuni de sezon și ornamente de toate tipurile de la  Messe Frankfurt.

Proiectul Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este realizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține, de mai bine de şapte ani, abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură.
#blanchenuit

Publicitate
Publicitate