logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Petrecere Cumpăr Design, la final de RDW

Romanian Design Week a fost celebrată de către echipa Dizainăr în modul lor specific - cu petreceri tematice menite să omagieze designul autohton și, în același timp, să-l promoveze în rândurile marelui public.

Instalat__ia_Creez_Produc_Cumpa__r-1292
Instalație Dizainăr, dedicată designului autohton
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Iunie 2016

Echipa Dizainăr organizează vineri, 3 iunie, ultima dintre cele trei petreceri tematice, înscrise în circuitul de evenimente colaterale Romanian Design Week 2016.  Petrecerea a fost denumită Cumpăr Design și este anunțată să înceapă la orele 19:00 în locația deja consacrată – Puțul cu Plopi, nr 17, în zona Cișmigiu. Marea surpriză constă în aprinderea unei instalații electrice la care și-au adus contribuția toți cei care au participat zilele trecute la celălalte două petreceri tematice, marca Dezainăr. Intrarea este liberă.

Yard_Sale_Party_Dizaina__r_1iunie_afis-1291
Expoziție cu vânzare de produse de design

Instalația a fost realizată cu ajutorul petrecăreților, în cadrul petrecerilor Creez Design și Produc Design, fiecare dintre aceștia având sarcina să aducă cu sine un bec pe care să-l monteze structura instalației. Vineri seara, instalația va fi pornită în cadrul petrecerii Cumpăr Design și va rămâne în grădina Dizainăr ca o celebrare a evenimentului Romanian Design Week. A fost concepută ca o creație dedicată designului românesc.

YARD_SALE___Cumpa__r_design__party__Dizaina__r-1293
Dizainăr sprijină designul românesc

De reținut: petrecerea Cumpăr Design va fi precedată de Yard Sale, o expoziție cu vânzare a unor splendide produse de design, la prețuri speciale și mega reduceri. Expoziția va fi organizată în grădina Dizainăr și este anunțată pentru orele 14:00, tot vineri, 3 iunie. Grăbiți-vă!

Yard_Sale_Party_Dizaina__r_1iunie-1294
Intrarea este liberă, petrecerea începe la orele 19:00 și va ține până la orele 22:00

Publicitate