logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

RDW 2021 – Dizainăr organizează „Vitrina de design”

În cadrul Romanian Design Week este încurajată nu doar interacțiunea dintre client și produs, ci și cea dintre client și producător. Fiind un festival dedicat designerilor în primul rând, RDW ediția 2021 vine cu câteva surprize menite să aducă această industrie mai aproape de consumatorul final.

dizainar_rdw-5981
Mai aproape de designeri/Romaniandesignweek.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Iunie 2021

Organizatorii RDW au conceput un program plin de evenimente, asemănător unui tur cultural, purtându-i pe cei interesați de designul local de-a lungul mai multor locații la interiorul cărora să descopere secretele din spatele produselor de design.
Dizainăr va fi prezent în cadrul acestui adevărat circuit, organizând pentru vizitatori nu doar evenimente atractive, ci și campanii de oferte.

La adresa deja bine-cunoscută de pe strada Puțul cu plopi, magazinul Dizainăr își va deschide nu doar porțile, ci și grădina pentru o petrecere relaxată în mijlocul căreia sunt așteptați românii dornici să cumpere obiecte de design românesc și să-i întâlnească pe creatorii acestora. Evenimentul va avea loc duminică, 6 iunie, începând cu ora 12:00, sub denumirea Vitrina de design; dincolo de o atmosferă plăcută, vizitatorii se vor bucura și de reduceri de preț la o gamă de produse dintre cele mai bine vândute. „Vitrina de design” va fi lansată și în mediul online, pentru a permite tuturor celor interesați de designul local să se bucure de ofertele de preț, indiferent de locul în care se află.

„Anul dificil prin care am trecut ne-a învățat despre importanța momentelor petrecute împreună. Pe de altă parte, Internetul s-a remarcat ca fiind singurul mediu care a oferit comunității ocazia de a rămâne conectată, atunci când mediul offline nu a mai permis acest lucru. Luând în considerare noua deprindere a clienților de a cumpăra produse online, Dizainăr extinde facilitățile și serviciile sale, pentru a rămâne ușor accesibili și conectați cu toți pasionații de design.” – se arată pe pagina RDW dedicată evenimentului Dizainăr.

Publicitate
Publicitate