logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fly Box – soluția pentru dulapurile de colț

Dulapurile de colț din bucătărie sunt pe cât de nelipsite, pe atât de greu accesibile. Ne trebuie pentru a valorifica la maximum spațiul bucătăriei, dar când vine vorba de a pune sau scoate veselă la interiorul lui, lucrurile se complică.

fly_box-5978
Sistemul extractibil Fly Box a fost răsplătit cu premiul The Best of the Best în cadrul Interzum Award 2019/Cressent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Iunie 2021

Compania italiană Vibo propune o soluție inedit de simplă. Decât să te apleci și aproape să intri cu totul în dulap pentru a ajunge la farfuriile plasate cel mai în spate, nu mai bine ies singure farfuriile din dulap? Această soluție constă într-un sistem extractibil, denumit sugestiv Fly Box. Folosindu-l, întregul interior al dulapului de colț din bucătărie îți vine la îndemână, printr-o simplă tragere de mâner.

www.cressent.ro
www.cressent.ro

Fly Box a fost creat pe două niveluri, fiind dotat cu patru coșuri metalice rezistente în care să poți așeza tot ce ai nevoie; un astfel de coș poate susține o greutate de până la 25 kg. La interior, cele patru coșuri, două sus și două jos, se așază în forma literei L, umplând colțul, iar la momentul extragerii, cele patru coșuri sunt disponibile unul în spatele celuilalt, asigurând acces deplin și foarte simplu. Un avantaj al acestor coșuri este faptul că permit păstrarea unei ordini totale la interiorul dulapului de colț al bucătăriei.

Elementul cel mai interesant al sistemului Fly Box de la Vibo Italia ține de faptul că numai una dintre ușile de colț ale dulapului este folosită – cea pe care sunt extrase cele patru coșuri. Cealaltă ușă rămâne închisă, nefiind necesară deschiderea ei.

În România, sistemul Fly Box by Vibo Italia este disponibil prin Cressent; reprezentații Cressent asigură consultanță în alegerea celui mai bun sistem extractibil, având în ofertă mai multe produse derivate din gama Fly by Vibo Italia.

Publicitate