logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Lampadar.ro – corpuri de iluminat la comandă

Pentru că trăim într-o epocă în care aproape orice se poate face la comandă, până și corpurile de iluminat au ajuns să fie concepute în funcție de necesitățile practice și estetice ale clientului. Am descoperit un producător de lămpi, candelabre și aplice care lucrează după modelul mobilierului la comandă.

lampadar-5974
O afacere originală/Lampadar.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Iunie 2021

E vorba despre Lampadar, o afacere destul de originală, inspirată din dragostea pentru lampadare și din nevoia de a fi competitivi. Atelierul a fost deschis în anul 2017, în Bacău, iar oferta de produse merită atenție. Se asigură toată gama de corpuri de iluminat, pornind de la banalele aplice și mergând până la complicatele candelabre.

Principalele atuuri ale atelierului Lampadar sunt materialele, modul de lucru și personalizarea corpurilor de iluminat. Ca material de bază este fierul forjat, care asigură rezistența îndelungată a produsului, iar prin calitățile sale estetice aduce o notă de căldură și noblețe atmosferei interioare. Modul de lucru: fiecare dintre corpurile de iluminat creat în atelierul Lampadar este hand made, deci unic prin aspectul final; nefiind un obiect de serie, nu pot exista două corpuri de iluminat identice.

www.lampadar.ro

„Atunci când metalul este încălzit pana la incandescență, ajungând în stare plastică, acesta este modelat manual prin metoda tradițională pentru a fi obținut fierul forjat, numit astăzi, fierărie de artă.” – se explică pe site-ul Lampadar.ro.

Corpuri de iluminat pe comandă

Procesul de comandare este asemănător celui referitor la mobilă. Se programează o întâlnire între client și echipa Lampadar – ideal la domiciliul clientului, dar se poate și la telefon sau pe email; clientul explică ce tip de corp de iluminat își dorește, este consiliat propunându-i-se câteva modele din gama existentă, apoi se cade de acord cu forma finală a produsului. Procesul implică până și etapa de proiectare/randare tipică mobilierului la comandă.

www.lampadar.ro

„Schițarea modelului, proiectarea și randarea (când este cazul) împreună cu stabilirea materialelor, dimensiunilor, culorilor și a finisajelor vor fi transmise împreună cu oferta financiară și termenul de livrare. După confirmare, comanda este lansată în execuție. La cerere, vă putem transmite fotografii în diferite stadii ale execuției.” – se menționează pe site-ul producătorului.

Produsele

În oferta Lampadar intră cele mai importante categorii de corpuri de iluminat, ce pot fi personalizate în funcție de tipul interioarelor de destinație. Aplice, lămpi, lampadare și chiar candelabre – se pot crea pe dimensiunile și cu designul cerut de client. Stilurile de amenajare pentru care se potrivesc sunt cel industrial, respectiv cel clasic.

www.lampadar.ro

Publicitate