logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Trei piese clasice pentru birouri la modă

În special cei care lucrează de acasă își pot organiza biroul în stilul cel mai tihnit: stilul rustic. Chiar dacă pare potrivit mai degrabă caselor de vacanță, acest stil este o surpriză grozavă în camera în care de regulă petreci timpul lucrând.

rustic_birouri-5969
Stilul rustic în birou/Rusticboutique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Mai 2021

În catalogul pieselor de mobilier Rustic Boutique am descoperit trei produse care pot schimba complet atmosfera biroului de acasă, aducând un plus de confort și inspirație a creativității. Sunt birouri concepute în stil rustic clasic, menite a-și ascunde funcționalitatea principală atunci când nu lucrezi.

Biroul Bonheur du Jour are aspectul clasic al unei piese de demult, dar se integrează perfect unui mic birou amenajat în intimitatea casei. Dincolo de calitățile estetice, este o piesă tare practică, ce asigură atât funcția de lucru, cât și pe cea de depozitare. Dispune de două sertare sub blat și alte șase spații discrete pentru depozitarea accesoriilor de birou. Realizat din lemn masiv de brad, se sprijină pe patru picioare strunjite ce contribuie la amestecul de clasic și modern.

www.rusticbutique.ro

O piesă fabricată cu gândul la satisfacerea nevoii de depozitare este și aparentul dulăpior cu masă încorporată – o piesă ce ocupă tare puțin spațiu, oferind în schimb locuri în care să-ți păstrezi actele și accesoriile de birou. Dotat cu trei sertare duble și adânci, ascunde în spatele masei rabatabile alte două mici sertare, oferind deci cinci locuri de depozitare office. Este fabricat de asemenea din lemn de brad, iar producătorul garantează rezistenta în timp a acestei piese.

www.rusticbutique.ro
www.rusticbutique.ro

Rustic Boutique propune și un al treilea model de piesă de birou rustică pentru acasă – o masă de birou cochetă, feminină, cu accent pe funcția de lucru. Prevăzută cu două sertare micuțe, această masă este ideală pentru cei care desfășoară activități bazate exclusiv pe munca online. Atunci când masa nu e folosită pentru lucru la calculator, poate servi la fel de bine pentru activități casnice.

www.rusticbutique.ro

Oricare dintre aceste piese rustice pentru biroul de acasă se poate comanda pe dimensiunile clientului; finisajul rămâne de asemenea la alegerea clientului, Szel-Mob punându-vă la dispoziție zeci de nuanțe ce pot fi alese chiar și în combinație.

Publicitate
Publicitate