logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SICAM 2021 se ține în octombrie!

După ce mai multe evenimente internaționale dedicate industriei producătorilor de mobilă și-au anulat sau amânat ediția 2021, iată că SICAM se va ține în format fizic. Organizatorii au anunțat datele desfășurării și au deschis listele de înscriere pentru expozanți.

sicam-5967
SICAM 2021 se ține la Pordenone/Exposicam.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Mai 2021

Ediția 2021 a târgului SICAM ((Expoziția Internațională de Componente, Accesorii și Semifabricate pentru Industria Mobilei) urmează să aibă loc la toamnă, în perioada 12-15 octombrie 2021. Locul de desfășurare, la fel ca în fiecare an, este Pordenone, Italia. Organizatorii au decis să țină această ediție motivând-o astfel:

„Suntem de părere că pentru un eveniment precum SICAM interacțiunile fizice sunt de neînlocuit. Ne bazăm pe faptul că sinergia creată în cadrul galeriilor expoziționale generează schimburi de idei benefice, imposibil de obținut în afara întâlnirilor față în față. În același timp, avem încredere în noile tehnologii care reprezintă un avantaj pentru toți cei implicați în desfășurarea evenimentului, asigurând în mod continuu schimburi de informații utile.” –  Carlo Giobbi, CEO Sicam.

Decizia a fost luată ținând cont de faptul că în cadrul  SICAM se pune mare accent pe interacțiunea directă – aceasta este caracteristica specifică acestui eveniment, după cum se arată în comunicatul de presă: „SICAM este locul în care se adună persoanele potrivite, cei care iau decizii și fac alegeri, parteneri potențiali pentru dezvoltarea unui produs sau altuia, a unui proiect sau chiar trend.”

Fiind un context încă pandemic în toată lumea, organizatorii au decis să deschidă deja listele de înscriere pentru expozanți, dar și listele de produse. Toate acestea sunt disponibile online, pe site-ul Exposicam.it, oferind celor interesați un soi de avanpremieră a show-ului din octombrie 2021. De asemenea, faptul că expozanții și colecțiile sunt accesibile online îi ajută pe vizitatorii din octombrie să își planifice mai bine zilele de vizită, organizându-și deja întâlnirile în funcție de interese și scurtând astfel timpul prezenței fizice în cadrul galeriilor.

Ultima ediție SICAM a avut loc în 2019 și a avut parte de cifre îmbucurătoare: 8.000 de vizitatori profesionali, 600 de companii expozante, totul pe o suprafață de 16.500 metri pătrați.

Publicitate
Publicitate