logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Console – mobilier cu rol de… telefon

Inspirându-se din faptul că primul lucru pe care-l atingem de dimineață și ultimul pe care punem mâna seara este telefonul mobil, un designer din Veneția a conceput pentru dormitor o piesă de mobilier uluitoare.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
Design italienesc pentru confort în pat/Dezeen.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Mai 2021

Console este o combinație de mobilier și tehnologie smart, având designul unei piese pentru depozitare – raft sau consolă – și funcțiile unui dispozitiv media. A fost creată pentru spațiul de dormit. Se amplasează deasupra patului, ca un baldachin prevăzut cu o poliță de depozitare, numai că partea anterioară a poliței se folosește precum o interfață de comunicare – poți verifica ultimele emailuri sau intra pe rețelele sociale, poți accesa pagini de internet sau privi la televizor. Tehnologia OLED este cea care face posibile aceste funcții uimitoare.

Designerul din spatele Console se numește Gianfranco Vasseli, iar produsul a fost creat în cadrul competiției pe care Dezeen a organizat-o printre designeri pentru a găsi noi modalități de integrare a tehnologiei OLED în casele oamenilor.
Console reprezintă un exemplu inovator de design, aducând tehnologia modernă în cel mai intim spațiu al casei și integrând-o vieții în cel mai confortabil mod. Stând întins în pat poți viziona programe tv, poți comunica online sau poți dispune pur și simplu de o lampă de veghe – Console are și posibilitatea de a funcționa ca un simplu ecran luminos, menit să asigure un anumit grad de luminozitate.

Tocmai pentru a integra asemenea tehnologie în dormitor, Gianfranco Vasselli a ales un design absolut clasic pentru o funcție atât de modernă, și anume a ales lemnul masiv și liniile simple ale stilului minimalist. Console poate fi disponibilă în mai multe variante de dimensiuni și forme – cu sau fără suport pentru amplasarea deasupra peretelui, putând fi și prinsă direct pe perete.

„Conceptul meu îi ajută pe oameni să folosească tehnologia smart în cel mai confortabil mod cu putință – întinși în pat!”, a declarat Gianfranco Vasselli pentru Dezeen.com.

www.dezeen.com
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Publicitate