logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila Dalin – tapițate cu protecție împotriva bacteriilor

Unul dintre cei mai renumiți și apreciați producători de mobilă tapițată din România, Mobila Dalin, a ales să introducă în gama sa de mobilier pentru living materiale menite să transforme casa într-un loc cu protecție împotriva bacteriilor și virusurilor.

dalin_aquaclean-5962
Dublă protecție prin componentele Aquaclean și Safe Protect/MobilaDalin.ro
Andreea Chiru  |  24 Mai 2021

Mobila Dalin vine cu o noutate potrivită pentru vremurile pe care le trăim: stofele Aqua Clean din colecțiile de mobilier tapițat oferă o dublă protecție – componenta Aqua Clean limitează pătrunderea bacteriilor și virusurilor în țesătură, iar componenta Safe Protect protejează împotriva acestora, reducându-le activitatea. Este o combinație inspirată de vremurile pandemice pe care le trăim, combinație care poate pătrunde în case sub forma mobilierului tapițat de orice fel – fotolii și canapele, paturi, taburete.

Cum protejează Safe Protect mobilierul Dalin?

Componenta Safe Protect a fost introdusă în gama țesăturile Aqua Clean începând cu anul 2019. Felul în care acționează este explicat chiar de producătorul Dalin: limitează capacitatea de reproducere a bacteriilor, reducând numărul lor, respectiv acționează asupra barierei lipide și în contact cu apa are efect de solubilitate asupra virusurilor. Astfel că pentru a te asigura că ai mobila tapițată e suficient să folosești o cârpă înmuiată în apă sau pur și simplu aspiratorul cu peria pentru mobilier.
Aqua Clean și Safe Protect au certificate ISO și și-au dovedit eficiența după mai mulți ani de utilizare.

Cu toate că e prea devreme pentru a vorbi de stofe AntiCovid, după cum însuși Mobila Dalin precizează, „În cazul nostru, putem afirma că Safe Front® previne răspândirea și replicarea coronavirusurilor similare acționând direct asupra învelișului său, distrugându-l și dezactivând virusul, menținând un nivel optim de igienă pe canapeaua dvs.”

Publicitate
Publicitate