logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Biano ECO – mobilier și decorațiuni sustenabile

Pornind de la grija pentru mediul înconjurător, economisirea resurselor și limitarea supraconsului, Biano lansează o categorie de piese de mobilier și accesorii: Biano ECO. Este vorba despre produse eco-friendly, disponibile pentru clienții din România.

biano-5961
Mobilier și accesorii ECO pentru casele din România/Biano.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Mai 2021

Noua categorie ECO reunește peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masă. Acestea sunt disponibile pe site-ul Biano, oferind două noi filtre la butonul de Căutare:
 

Filtrul de materiale sustenabile – grupează produse fabricate din materiale sustenabile și ușor de reciclat, ce ajută la conservarea resurselor primare, utilizarea lor implicând o povară mai mică pentru mediu. Sub acest filtru sunt cuprinse articole realizate din in, lână, cânepă sau lemn masiv, printre alte materiale durabile.
 

Filtrul pentru produse ecologice – grupează produse fabricate din alternative la produsele realizate pe scară largă, care economisesc energie, dar și banii clientului, precum și produse care încurajează un comportament ecologic. Sub acest filtru sunt disponibile, spre exemplu, coșuri de reciclare, plite cu inducție, lumânări din soia și ceară de albine, panouri de iluminat solar sau economic, dar și stații de compostare și sere.

„Biano ajută la crearea unor case mai bune pentru oameni cu gusturi diferite și stiluri de viață diferite. Cu Biano ECO nu vrem să ne separăm de cei care nu doresc sau nu pot alege opțiuni sustenabile de mobilier și piese de decorațiuni. Biano nu se schimbă într-un motor de căutare ecologică, ci pur și simplu crește pentru a facilita cumpărăturile unui nou încă un grup de clienți”, explică Irina Jereghea, Business Development Manager www.biano.ro.

Categoria ECO este disponibilă pe platformele Biano și în Ungaria, Cehia, Slovacia și Cehia.

Despre Biano
Biano.ro a fost lansat în 2018 și a devenit destinația ideală pentru cumpărătorii online de produse home & deco. La nivel mondial, Biano este prezent în alte 6 țări și intenționează să se extindă pe alte 3 sau 4 piețe până la sfârșitul anului 2021.
 

Publicitate
Publicitate