logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MIFF 2021 se amână!

Programat să se desfășoare în perioada 1-4 septembrie 2021, târgul Malaysian International Furniture a fost amânat cu circa șapte luni de zile, urmând să aibă loc în perioada 8-11 martie 2022. Motivul amânării ține, evident, de contextul pandemiei de COVID-19.

miff22-5960
Cea de-a 26-a ediție MIFF a fost reprogramată pentru 2021.
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Mai 2021

Știrea a ajuns în redacția MagMob printr-un comunicat de presă trimis de către organizatorii MIFF, Informa Markets. Ediția amânată este cea cu numărul 26, o ediție cu participarea fizică a expozanților și vizitatorilor, ce urmează să se desfășoare în 2022 în două locații deja bine-cunoscute din Kuala Lumpur: Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC), respectiv Putra World Trade Centre (PWTC).

„Anunțăm cu părere de rău că nici în anul 2021, MIFF nu se va putea desfășura în format fizic – oricât de mult ne-ar lipsi interacțiunea cu expozanții și vizitatorii târgului. Pe de altă parte, nu am încetat nicio clipă să ținem legătura cu piața internațională a mobilei, dimpotrivă, am asigurat chiar condiții comerciale colaboratorilor noștri”, a declarat Dato’ Tan Chin Huat, președintele MIFF.

În schimb, organizatorii anunță organizarea celei de-a treia ediție MIFF online, sub denumirea MIFF Furnivers. Aceasta va avea loc în luna august a anului curent, în condițiile în care primele două ediții s-au dovedit deja un succes:
•    67 de standuri virtuale,
•    1703 vizitatori din 101 țări,
•    sumă de vânzări de 4,5 milioane de dolari.

Prima ediție MIFF Furnivers a fost organizată în august 2020, cea de-a doua s-a desfășurat în luna martie 2021. Pentru ediția din august 2021, organizatorii se bucură să anunțe un interes sporit. „Edițiile online MIFF Furnivers și-au dovedit deja importanța, asigurând, în condiții dificile de pandemie, legătura atât de necesară între producătorii de mobilier și comunitatea internațională a acestei industrii; pare o soluție eficientă pentru a suplini lipsa evenimentului în format fizic”, se arată în comunicatul de presă.

Despre MIFF
MIFF este principalul eveniment de profil din regiunea Asiei de Sud-Est și se găsește în primele zece evenimente dedicate industriei de mobilă la nivel mondial. Pentru producătorii de mobilă din Malaysia MIFF constituie principala piață de desfacere. An de an, o echipă MagMob este prezentă la Kuala Lumpur.

 

Publicitate
Publicitate