logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Romanian Design Week a ajuns la a noua ediție

Ediția 2021 Romanian Design Week este cea de-a noua și reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriilor creative din țara noastră, reunind reprezentanți ai domeniilor menite să răspundă nevoii de frumos.

rdw21-5959
O ediție organizată în jurul temei #together/Romaniandesignweek.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Mai 2021

Continuând în spiritul schimbărilor ce au afectat întreaga lume în contextul pandemiei de COVID-19, RDW 2021 are ca temă nevoia de colaborare – tema este Together și în numele acesteia reprezentanții industriei creative sunt chemați să regândească designul, adaptându-l timpurilor pandemice.

CÂND ȘI UNDE:

RDW 2021 urmează să aibă loc în perioada 4-13 iunie, în mai multe locații ale Capitalei, sub forma unor expoziții pe teme diverse, reunind participarea designerilor din țară și străinătate. Principalul loc de desfășurare rămâne, ca și-n edițiile precedente, Combinatul Fondului Plastic. Alte locații: UNA Galeria, Galeria Phenomenon, Muzeul Național de Artă al României. Aici, în cadrul muzeului, va avea loc o expoziție inedită, realizată de Cartierul Creativ în parteneriat cu AFCN, și dedicată evoluției designului contemporan de obiect din țara noastră.

PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ:

Participarea internațională în cadrul RDW2021 va fi marcată sub forma expoziției Design Flags – este al doilea an consecutiv în care Design Flags caută să pună designul românesc și cel internațional într-o legătură tot mai strânsă.

PROGRAM:

Pe scurt, programul RDW 2021 va cuprinde următoarele expoziții tematice:  Architects (design și arhitectură) la Galeria SENAT, Stradal (design grafic) la UNA Galeria, Rethinking Plastic (design de produs) la Galeria Phenomenon, Design Go (hub-uri locale) în Cartierul Creativ.

„Sub tema acestei ediții de festival, TOGETHER, zeci de organizații cu ADN creativ s-au înscris în apelul pentru evenimente satelit Romanian Design Week și propun împreună un program efervescent în prima lună a verii prin care sărbătoresc designul, creativitatea și rezistența business-urilor locale într-o perioadă care a adus provocări comunității.” – se arată pe site-ul RDW.

Publicitate