logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Move Desk – bucătărie office

Minibucătăria sau bucătăria office reprezintă un concept modern, potrivit spațiilor reduse ca suprafață sau celor cu destinație de lucru. Atunci când ai nevoie de un produs perfect funcțional, dar de maximă discreție, bucătăriile Move Desk sunt o soluție potrivită.

movedesk-5956
O soluție discretă pentru spațiile office/Movedesk.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Mai 2021

Denumite chicinete office, minibucătăriile disponibile prin Move Desk asigură toate cerințele unei bucătării adevărate, dar într-un design ultraminimalist. Au fost create în special pentru interioarele office, dar mulțumită funcționalității sunt preferate și în amenajările horeca, în locuințele private tinerești sau chiar în cazul căsuțelor de vacanță.

Marele avantaj al minibucătăriilor disponibile prin Move Desk ține de faptul că toate facilitățile unei bucătării sunt cuprinse într-o singură piesă de mobilier, dotată cu spații depozitare, aparatură electrocasnică specifică, veselă. În funcție de modelul ales, poți dispune de o chicinetă ascunsă într-un aparent dulap office sau într-o aparentă… comodă.

Dotările bucătăriei office:
•    Blat de lucru cu o grosime de de 38 mm, impermeabil
•    Chiuvetă cu o cuvă din oțel inoxidabil
•    Uscător pentru vase
•    Plită electrică cu 2 sau 4 arzătoare, în funcție de model
•    Hotă
•    Protecție pentru blat în jurul plitei
•    Coș de gunoi
•    Plintă argintie din PVC

Acestea sunt dotările standard ale bucătăriilor office Move Desk. În funcție de model și de solicitările clientului, se pot încorpora frigidere și plite cu inducție.

www.movedesk.ro

Bucătăriile office Move Desk sunt îmbrăcate în finisaje cu aspect de diferite esențe lemnoase, cu ajutorul cărora se pot integra perfect într-un spațiu sobru de tip office. Modelele diferă ca dimensiuni, aspect și forme, putându-se deghiza fie într-o comodă de amplasat pe un hol, fie într-un corp suplu de depozitare, amplasat într-o nișă. Atunci când nu sunt folosite, aceste bucătării lasă impresia unor simple dulapuri, posibilitățile de închidere putând să difere de la uși până la închidere tip jaluzele.

www.movedesk.ro

„Oferim soluții complete pentru spații de birouri, de la proiectare și până la execuție. Punem pe primul loc ergonomia, designul și fiabilitatea. Suntem flexibili, ne putem încadra în orice buget. Oferim discount de volum, la achiziția mai multor bucății din același produs și reduceri semnificative pentru proiecte complete.” – se arată pe site-ul Move Desk.

Publicitate