logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

spoga + gafa: ediția 2021 a fost anulată

Unul dintre cele mai de succes târguri internaționale, dedicat amenajărilor outdoor, nu va mai avea loc. Organizatorii au decis ca ediția 2021 a spoga+gafa să nu se mai desfășoare, din condiții de securitate în contextul pandemiei de COVID-19.

spoga_gafa-5955
Evenimentul nu se va mai desfășura anul acesta/Spogagafa.com
Andreea Chiru  |  17 Mai 2021

Este o veste tristă, nu neașteptată. Koelnmesse, organizatorul marelui evenimentului anual, anunță că ediția 2021 nu se va mai ține, după ce inițial, la începutul lunii februarie, se discutase posibilitatea amânării lui; fusese avansată ideea organizării spoga+gafa 2021 în luna august, dar după discuțiile purtate în cadrul industriei de mobilă și accesorii dedicate spațiilor exterioare s-a optat pentru evitarea oricăror riscuri și anularea ediției.

Cauza: riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 și restricțiile impuse în acest context ar fi împiedicat desfășurarea târgului la nivelul cu care și-a obișnuit expozanții și vizitatorii. „Cu toate că discuțiile purtate cu cei implicați în buna desfășurare a spoga+gafa, de-a lungul lunii februarie, indicau posibilitatea desfășurării ediției 2021 la începutul lunii august, în cele din urmă s-a ajuns la concluzia că în actualele condiții târgul nu se poate ține la nivelul la care merită. În schimb, s-a luat decizia ca următoarea ediție să aibă loc în luna iunie a anului 2022”, au anunțat organizatorii spoga+gafa.

Ediția 2022 urmează să se desfășoare totuși în condiții noi, sub forma unui târg hibrid – cu prezență fizică la Köln, dar și cu o componentă importantă în mediul online.

Despre spoga+gafa
Spoga+gafa este cel mai mare târg internațional dedicat spațiului outdoor, de la mobilier și soluții de grădinărit, până la industria… grătarului, depozitare și traiului în aer liber. Ultima ediția s-a desfășurat în septembrie 2019, bucurându-se de 40.000 vizitatori din 124 de state și 2,281 companii expozante din 67 de țări.

Publicitate
Publicitate