logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Möbius – canapea pentru îndrăgostiți

Conceptul de mobilier pentru îndrăgostiți revine în actualitate. Un designer din Marea Britanie a creat o canapeluță șic, în stil modern, special pentru cupluri. Are numai două locuri, orientate de așa manieră încât te face să nu-ți iei ochii de la persoana iubită.

M__bius1-5954
Creativitate la infinit/Bazaar-london.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Mai 2021

E vorba despre canapeluța Möbius, concepută de Lauren Colquhoun pentru platforma Bazaar. Piesa de mobilier face parte din categoria mobilierului de lux, atât prin preț, cât și prin design. Prevăzută cu numai două locuri, canapeluța Möbius nu poate sta decât undeva în centrul încăperii, având două spătare dispuse în direcții opuse, ceea ce face ca cei doi să poată sta de fapt unul lângă altul, dar față în față, ținându-se de mâini.

Sursa de inspirație, dincolo de nevoia de dragoste și intimitate în cupluri, pare să fie banda lui Möbius – un tip de suprafață având o singură față și o singură margine, ceea care a dat și denumirea. Rezultă un design cursiv, suav, care pe unii îi duce cu gândul la simbolul infinitului, pe alții la curgerea apei.

„Este piesa mea favorită! În crearea acesteia m-am inspirat din moda anilor 1880 în industria mobilierului, luând drept sursă banda lui Möbius, dar și scaunele pentru îndrăgostiți.” – a mărturisit Lauren Colquhoun.

Canapeluța Möbius este o piesă de mobilier tapițat, îmbrăcată complet în catifea albastră. Se poate achiziționa numai la comandă, și este disponibilă în mai multe culori. Prețul: 13.195 lire sterline.

www.bazaar-london.com

Publicitate