logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Green Forest – producător de birouri, din 1992

Unul dintre cei mai experimentați producători de mobilier office din România și-a început activitatea în anul 1992 și de-a lungul timpului a reușit să se transforme într-o afacere modernă, în spiritul a două criterii: ergonomie și sustenabilitate.

green_forest-5949
Ergonomie și sustenabilitate/Greenforest.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Mai 2021

Este vorba despre Green Forest, o companie lansată în Timișoara, dar care între timp a ajuns să dețină trei magazine de expunere în țara noastră – Timișoara, Cluj, București. Mottoul sub care funcționează Green Forest este: „Professional furniture for a great office experience”, iar produsele sunt foarte variate, asigurând o gamă largă de nevoi tipice spațiului de lucru.

Categoriile de produse office vizează birouri, scaune, piese de depozitare, mobilier pentru sălile de ședință și sălile de așteptare, colecții dedicate spațiilor HoReCa și celor create pentru relaxare la serviciu.

În catalogul Green Forest se regăsesc colecții de mobilier ergonomic, creat dîn materiale diverse, și având ca numitor comun posibilitatea de reglare pe înălțime și pe cea de combinare a pieselor. Cele mai multe dintre proiectele de amenajare realizate de Green Forest au fost spațiile open office, producătorul român oferind soluții practice, estetice și ultrafuncționale. Stilul de design este cel modern, cu tușe minimaliste, mobilierul redând o atmosferă de lucru tinerească, aerisită și energică.

 Referințe:
•    7000 de clienți
•    100.000 posturi de lucru create
•    Export de mobilier office în Europa – Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia
•    Parteneriate internaționale pentru extinderea gamei de produse office

„Echipa GreenForest formată din arhitecți, designeri, ingineri, account și project manageri are cunoștințele, abilitățile și experiența necesare ca alături de soluțiile de mobilier și fit out propuse să livreze spații de birouri care comunică stabilitate și încredere între parteneri, creștere și dezvoltare pentru oameni, respectiv suport pentru desfășurarea proceselor interne, cu un raport optim între costurile dotărilor inițiale ale spațiilor și costurile de operare ulterioare ale organizațiilor beneficiare.” – se arată pe site-ul Green Forest Furniture.

www.greenforest.ro
www.greenforest.ro

Publicitate
Publicitate