logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Romanian Wood Crafts participă la Home Design Budapesta

Inițiativa nu le-a lipsit niciodată românilor. Nici produsele de calitate. Așa că au fost combinate într-un proiect foarte ambițios: Romanian Wood Crafts, prezent în premieră la unul dintre târgurile internaționale de mobilă și accesorii: Home Design Autumn Budapesta.

1rwcprofil-3596
Magmob este prezent la Budapesta prin Imre Zilahi, editor șef.
Andreea Chiru  |  13 Octombrie 2018

Romanian Wood Crafts reprezintă rezultatul unui program menit să-i ajute pe producătorii de mobilă și accesorii din România să se promoveze pe plan internațional, extinzându-și astfel afacerile dincolo de granițele țării. Vă explicăm pe scurt totul despre Romanian Wood Crafts.

Proiectul pilot, denumit Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România, este cofinanțat de Elveția, prin intermediul programului Contribuția Elvețiană la Uniunea Europeană, și are ca misiune promovarea brandurile românești din industria lemnului prin participare la evenimente internaționale. Prima participare se întâmplă chiar acum, Romanian Wood Crafts luând parte în acest weekend la târgul Home Design Budapesta. Dar drumul până aici a fost unul bine pus la punct: selectarea unui număr de producători de mobilă și accesorii dornici și capabili să reprezinte industria românească în afara țării. Drept criterii de selecție s-au luat în calcul atât calitatea produselor, cât și ambiția producătorului de a lua parte la acest amplu proiect.

În cadrul proiectului Romanian Wood Crafts 40 de producători din întreaga țară au participat la sesiuni de instruire în domeniul comunicării și promovării brandurilor lor la nivel internațional. Dintre aceștia au fost selectați cei 15 finaliști, beneficiind de un plan de afaceri bine elaborat. Ei sunt astăzi sub un brand comun – Romanian Wood Crafts și per total au pregătite participări la trei târguri internaționale de marcă.

Vă prezentăm în continuare câteva cadre cu prezența românească în cadrul evenimentului Home Design Autumn Budapesta, urmând ca mâine să vă prezentăm pe larg pe fiecare dintre cei 15 producători de mobilă și accesorii marca Romanian Wood Crafts!

2rwc3-3597
3rwc4-3598
4rwc5-3599
5rwc6-3600
6rwc-3601
7rwc2-3602

Publicitate
Publicitate