logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătăria: micile accesorii care dau culoare

Nu schimbăm mobila de bucătărie foarte des, dar ne dorim totuși, măcar de două ori pe an să facem niște schimbări de look în bucătărie. Da, se poate! Pentru că totul ține de micile detalii, care pot fi înlocuite oricât de des simțim nevoia, cu costuri decente, și surse de inspirație nenumărate.

bucatarie_perete_decorativ_sticla_vitralii1-3595
Accentele de culoare sunt cele care personalizează bucătăria/Sticla-vitralii.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Octombrie 2018

Pe scurt, vorbim despre accesoriile care dau culoare unei bucătării: mânere și butoni de uși/sertare, accesoriile textile și corpurile de iluminat. Oferta pe piața din România este foarte variată, adresându-se mai multor stiluri de amenajare interioară.

Mânere și butoni
Cele mai mici accesorii, dar de cel mai mare efect sunt mânerele și butonii dulapurilor pentru bucătărie. Sunt și foarte ușor de schimbat, și simplul fapt că se pot înlocui de fiecare dată cu alte elemente de cu totul alt stil face ca sertarul sau ușa de dulap să își modifice aspectul în mod radical. Iată câteva variante de la Cressent, mânere și butoni din materiale, stiluri și culori diferite.

www.cressent.ro
Butoni colorați, cu model
www.cressent.ro
Mâner metalic cu accente vintage
www.cressent.rowww.cressent.ro
Mâner de ușă/sertar cu model floral, în stil provensal
www.cressent.ro
Mâner metalic, stil modern

Accesoriile textile pentru bucătărie
Evident, printre cele mai decorative, ieftine și practice elemente de bucătărie se găsesc fețele de masă, șervetele și alte suporturile pentru veselă. Aici, oferta pe piața din România e nelimitată, pornind de la magazine ultracunoscute și mergând până la mici ateliere de designeri care se ocupă cu produse unicat.

www.mobexpert.ro
Accesorii textile pentru masa din bucătărie

Corpurile de iluminat
Din fericire, oferta e la fel de generoasă și în ce privește lustrele cu abajururi de înlocuit, iar când vorbim de abajur putem alege unui hand-made, de designer, putem cumpăra unul de serie din magazinele de profil sau putem încerca să facem singuri acasă un model absolut original.

www.mindtheg.com
Abajur colorat, simplu de înlocuit

Publicitate