logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Heimtextil 2019 își extinde gama de colecții textile

Heimtextil 2019 urmează să se desfășoare la scară și mai mare. Evenimentul va avea loc în perioada 8-11 ianuarie, la Frankfurt, pe o suprafață ce va însuma șase pavilioane întinse pe mai multe etaje. Pe lângă expozanții europeni vor participa și reprezentanți ai domeniului textil din Asia.

heimtextil_profil-3586
Heimtextil 2019 - se pregătește o ediție spectaculoasă/Heimtextil.messefrankfurt.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Octombrie 2018

Heimtextil este cel mai mare eveniment dedicat tapiseriei, textilelor decorative și materialelor de tip imitație de piele; se desfășoară anual în Germania și atrage expozanți renumiți și vizitatori profesionali din toate colțurile lumii.

„Segmentul de tapiserii și materiale decorative este pe un trend ascendent deja de câteva ediții”, explică Olaf Schmidt, Vicepreședinte al diviziei Textiles&Textile Technologies Messe Frankfurt. „La ediția 2019 a târgului Heimtextil, toți marii furnizori europeni de textile și materiale decorative vor fi prezenți în premieră pe cele trei etaje ale Pavilionului 4, în vreme ce furnizorii asiatici vor fi grupați în Pavilioanele 1 și 5. Una peste alta, Heimtextil 2019 combină cele mai mari game de colecții textile la nivel internațional, asigurând cele mai bune condiții de afaceri pentru cumpărătorii de mobilă tapițată și textile de uz casnic.”

www.heimtextil.messefrankfurt.com

Pornind de la principiul unui stil de viață și muncă sănătos, industria tapițatelor și textilelor decorative caută să se reinventeze iar și iar, venind cu funcții în plus față de cea estetică: protecție fonică, chiar și climaterică, nivel tot mai ridicat de confort, sustenabilitate. Așa se face că cele mai la modă sunt textilele rezistente la apă, certificate organic și ignifuge. Textilele de lână sau cu aspect denim sunt printre cele mai căutate în industria designului interior. Și apropo de design, în prima zi a evenimentului Heimtextil 2019, va avea loc o întâlnire cu managerii diviziei de trenduri în materie de mobilă tapițată și textile decorative, publicul fiind provocat la un dialog pe marginea tendințelor în designul interior.
www.heimtextil.messefrankfurt.com

De menționat că unul dintre pavilioane va fi dedicat unui alt segment ce se regăsește în industria amenajărilor interioare: arhitecți, designeri de interioare și decoratori din industria hotelieră. Aceștia vor regăsi în Pavilionul 4.2 cele mai noi colecții de tapiserii și textile decorative pentru domeniul HoReCa. Două nume grele ale industriei vor fi prezente pentru întâia oară la Heimtextil: Crypton din SUA și Anavil Europe din Franța, ceea ce contribuie la o și mai mare diversificare a colecțiilor oferite în cadrul acestui eveniment de marcă.
Se anunță o ediție 2019 absolut fascinantă!