logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Stockholm Furniture & Light Fair, amânat

Pentru a treia oară la rând, ediția cu numărul 71 a târgului de la Stockholm a fost amânată pe fondul pandemiei de COVID. În anul 2020, organizatorii au decis să anuleze desfășurarea evenimentului programată pentru 2021 și de atunci reprogramările se țin lanț.

stockholm_furniture_fair-6556
Este a treia oară când târgul este amânat./Stockholmfurniturelightfair.se 
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Martie 2022

Târgul este organizat de Stockholm Design Events, an de an, începând cu anul 1951, sub forma unui eveniment menit să pună în valoare trendurile momentului în materie de design scandinav. Fiind cel mai mare și important târg de mobilă și corpuri de iluminat din zona scandinavă, organizatorii au luat decizia dificilă de a-l amâna încă o dată și în 2022. Stockholm Furniture & Light Fair urma să aibă loc în luna septembrie a acestui an, dar în urma discuțiilor cu industria de profil, s-a ajuns la concluzia că o mare parte a participanților preferă alte date de desfășurare.

Industria părea divizată asupra organizării în luna septembrie, mulți dintre expozanți și vizitatorii profesionali ezitând să participe la început de toamnă. „Dorim să asigurăm o unitate la nivelul industriei dedicate designului scandinav și să ne concentrăm cu toții pe o revenire în forță a acestui eveniment, amânat deja de două ori până acum”, a declarat Hanna Nova Beatrice, reprezentant al organizatorilor.

Ediția cu numărul 71 trebuia să aibă loc anul acesta în septembrie, însă se va desfășura în 2023, în zilele de 7-11 februarie, fiind o perioadă specifică desfășurării de târguri internaționale de mobilier și accesorii. Cei mai mulți dintre participanți consideră că începutul anului este întotdeauna o variantă mai bună de desfășurare decât spre finalul anului. În schimb, în luna septembrie a acestui an a rămas să aibă loc Stockholm Design Week (5-11 septembrie).

Cea mai recentă ediție a târgului de mobilă scandinavă a avut loc în 2020.

Publicitate