logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Metalcom – mobilă cu suflet

Înființată cu aproape 30 de ani în urmă, Metalcom reprezintă o poveste de succes pe piața producătorilor de mobilă din România. Inițial, activitatea prevedea importul și comerțul cu lemn, însă cu anii s-a ajuns la transformarea afacerii într-o fabrică de mobilier pentru industria HoReCa și nu numai.

metalcom-6553
O poveste începută în anul 1994./Metalcom.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Martie 2022

Metalcom dispune în prezent de o fabrică de mobilă, de un depozit (cel mai mare din partea de sud-est a Olteniei, pe o suprafață de 2000 mp) și de două showroom-uri, organizate pe domenii de interes – unul pentru prezentarea produselor și serviciilor(deschis în anul 2004), cel de-al doilea (deschis în 2007), pentru comerțul cu scaune, mese și accesorii textile specifice casei. Sediul este în Craiova, acolo unde se găsește și fabrica, dotată cu tehnologie modernă și materiale de lucru de mai multe feluri, de la lemn natural până la MDF sau PAL.

www.metalcom.ro

Serviciile
Metalcom are o activitate diversificată, oferind servicii și de producție mobilier și accesorii de casă, dar și comercializare accesorii de mobilă. În ce privește producția de mobilă, s-au specializat în piesele destinate domeniului HoReCa – mobilă de tip hotelier, dar și mobilier comercial. Un punct de referință din istoria companiei este proiectul de amenajare a hotelului Ramada din Craiova.

Dispun însă și de colecții de mobilă pentru amenajări rezidențiale. Produse: mobilier tapițat pentru living (canapele, scaune), uși din lemn stratificat, accesorii textile (perdele, draperii, storuri).

www.metalcom.ro

Practic, serviciile Metalcom sunt de trei tipuri:
–    producție mobilier
–    comercializare accesorii și materiale mobilă
–    cantuire, debitare și găurire pal melaminat.

„Ne place să creăm pentru voi mobilier unic, canapele, mese, scaune sau fotolii care duc mai departe povestea noastră și a voastră. Mulțumim celor care ne-au oferit deja încrederea lor, iar pe voi vă așteptăm să concepem împreună mobilier cu suflet.” – se arată pe site-ul companiei.

Publicitate