logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Târgul bienal Medwood vă așteaptă în Atena

În perioada 4-7 aprilie 2024 târgul organizat de redacția revistei Epipleon își așteaptă vizitatorii la Metropolitan Expo. Expoziția internațională de produse, materiale și tehnologii din lemn are loc o dată la doi ani.

Târgul bienal Medwood vă așteaptă în Atena
Zilahi Imre  |  27 Februarie 2024

Ajuns la a 9-a ediție, evenimentul fondat și organizat și în prezent de către Ilias Aggelopoulos – editorul revistei de specialitate Epipleon – are un format special, dedicate în exclusivitate profesioniștilor din industria mobilei și din industria construcțiilor din lemn. (Ca urmare nu este recomandat publicului larg.)

Ceea ce face acest târg foarte atrăgător, este modul în care aduce sub același acoperiș furnizorii de materiale de bază, cum este lemnul sub toate formele sale din procesele industriale – cherestea, panouri, furnire etc. –, cu producătorii de scule, echipamente și utilaje pentru prelucrarea lemnului. La Medwood sunt prezenți și producătorii de plăci aglomerate (PAL, MDF, HDF, OSB), accesorii și feronerii pentru producția de mobilier și binale, expun și furnizori de materiale tehnologice, cum ar fi adezivi, lacuri, diverse vopsele sau soluții pentru tratarea lemnului.

În data de 6 aprilie Medwood va găzdui și o conferință pe tema „Lemnul în arhitectura cadrelor și construcțiilor exterioare”. Acum doi ani am participat la o serie de prezentări extrem de instructive legate de construcțiile în sistem timberframe și cu plăci CLT, așa că nu vom rata nici ediția din aprilie.

Fiind cea mai mare expoziție de acest fel din Grecia, Medwood atrage un număr mare de vizitatori din țările regiunii balcanice. Începând din 2008 subsemnatul participă de fiecare dată la acest eveniment foarte plăcut, așa îmi este ușor să vă recomand: petreceți un weekend la Atena în primăvara aceasta, legați utilul cu plăcutul.

Mai multe detalii despre ce și cum găsiți aici:

MEDWOOD

Medwood is the international exhibition of wood products, materials and technology and is held every two years in compliance to European standards at the international exhibition center Athens Metropolitan Expo. Medwood is the ideal field for every professional who wants to present the new trends in the wood products and furniture sector to a wide and targeted audience. It is an international platform for direct communication between companies, on trends in wood products, materials and technology related to furniture design, architecture and bioclimatic design as well as new trends in construction techniques with wood.
Publicitate
Publicitate