logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cegim – scaune HoReCa supercolorate

Cegim este numele unei fabrici de mobilier dedicate în principiu producției de mobilă pentru industria ospitalității. În colecția de piese se regăsesc doar câteva categorii de mobilier, dar bine definit și, mai nou, vibrant din punct de vedere cromatic. Scaune, fotolii și băncuțe compun portofoliul Cegim, mai ales, într-o varietate satisfăcătoare de forme și design.

Cegim – scaune HoReCa supercolorate
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Februarie 2024

Fabrica Cegim a fost înființată în primii ani de după Revoluția din 1989 și se găsește pe malul drept al râului Olt, în apropierea de Râmnicu Vâlcea. Dispune de patru hale de producție, ocupând o suprafață de 2.800 mp, prevăzută cu tehnologie de prelucrare a lemnului adusă din Italia. Specialitatea fabricii Cegim: mobilier HoReCa, în speță scaune/fotolii, băncuțe, adică piese pe care să șezi și să te relaxezi.

Și dacă este să ne luăm după designul asumat de acest brand, cu adevărat confortul este principalul criteriu de fabricație. Cel mai nou model Cegim este scaunul Nordic, de inspirație scandinavă prin simplitatea și cursivitatea liniilor, prin muchiile rotunjite și finisajul natural ce pune în valoare fibra lemnoasă.

cegim.ro

Dar un detaliu care diferențiază net acest producător de alții îl reprezintă îndrăzneala cromatică – culori neașteptat de tinerești, de nostime și nebunești pentru scaune de bar, dar și pentru scaune de restaurant, în special la nivelul tapițeriei. Spre exemplu, modelul Bulodog – scaun tradițional de bar – poate fi comandat în oricare dintre nuanțele vibrante de galben, roz-bombon, albastru electric sau mov-lavandă. Este o piesă des întâlnită în amenajarea localurilor de noapte și a teraselor, cu un design având mici tușe tradiționale, de forme geometrice turnate în lemn masiv. Evident, modelul Buldog poate fi comandat și în varianta de finisaj natural, în culoarea materialului natural. 

 

cegim.ro
cegim.ro

Lemnul folosit cel mai adesea în producția Cegim este cel de fag. Există însă și posibilitatea realizării pieselor Cegim din alte materiale, precum PAL, la prețuri net mai avantajoase. Iar printre clienții acestui producător nu se regăsesc doar o sumedenie de actori HoReCa din țară, ci și busninessuri din afara României.

Câteva date rapide despre fabrica Cegim:
• 31 de ani de experiență
• Contacte de afaceri încheiate cu retaileri din nouă țări
• Aproape 400.000 de piese vândute
• 49 de angajați în producția de mobilier trainic

cegim.ro
cegim.ro
cegim.ro

Dacă vreți să încercați calitatea scaunelor Cegim, puteți alege să luați masa într-unul dintre localurile românești dotate de acest producător.

Publicitate
Publicitate