logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Târgul BIFE-SIM 2016 în imagini

Ediția 2016 a târgului BIFE-SIM dedicat producătorilor de mobilă din România a fost o surpriză plăcută. Ca și cum s-ar fi vorbit între ei, producătorii au lansat colecții absolut noi, proaspete, extrem de colorate și cu accente moderne, indiferent de stilul abordat.

bife_sim_2016-1641
BIFE-SIM 2016, plin de surprize - MagMob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Septembrie 2016

BIFE-SIM 2016: standul MagMob

Am avut și anul acest plăcerea de a atrage vizitatorii la standul nostru cu ajutorul mobilierului personalizat, pus la dispoziția noastră de MobilaDalin. Standul Magmob de la BIFE-SIM 2016 a continuat linia etno, lansată de Mobila Dalin anul trecut, cu un set de mobilier Teleorman, având scaunele brodate cu motivul Panonia. Mulțumim Mobila Dalin & Mihai Grama! Împreună am fost și anul acesta la înălțime!

www.magmob.ro
Standul MagMob la BIFE-SIM 2016, cu piese Mobila Dalin

 

Mobilă pentru copii

Explozie de culori, materiale prietenoase cu mediul, design jucăuș. Acestea au fost numitorul comun al standurilor destinate camerelor pentru copii. Că a fost vorba de mobilă rustică (Biomobila), de artă (Regallis Kids) sau contemporană (Amik), colecțiile au atras atenția vizitatorilor din categoria clienți finali, fiind arhipline de-a lungul celor cinci zile de târg BIFE-SIM 2016.

www.magmob.ro
Biomobila / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Regallis Kids / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Amik / BIFE-SIM 2016

 

Mobilă de lux

Sculpturile, intarsia, ornamentele și (pentru prima oară) combinații de culori intense, vii, îndrăznețe au caracterizat majoritatea standurilor de mobilă de artă. Regallis a venit la BIFE-SIM 2016 cu o surpriză neașteptată: un set de canapea și fotolii căptușite într-un verde ce ia ochii. În vreme ce Sarmexin a pus accent pe pictura manuală, inspirată din cărțile cu povești. Dar ce ziceți de standul Transilvania Production, marcat de mobilă de artă, în combinații de culori aprinse? Vinotti a lansat colecții noi, surprinzător de confortabile, fără a știrbi ceva din aerul de lux al mobilierului. Colecțiile IlVero invită lumina și grația în căminele românilor.

www.magmob.ro
Regallis / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Sarmexin / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Transilvania Production / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Vinotti / BIFE-SIM 2016

 

Mobilă cu accente provensale

By Durieux, Maria Production și Montana Câmpeni au îmbrăcat lemnul masiv în culori și un design foarte modern, ridicând mobila rustică la nivelul mobilei cu accente franțuzești, pe cât de contemporane, pe atât de elegante și confortabile. Încă o dată culorile au fost elementul surpriză al prezenței la BIFE-SIM 2016.

www.magmob.ro
Durieux / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Maria Production / BIFE-SIM 2016

 

Mobilă tapițată

Combinații de culori puternice, design modern, funcționalitate și confort au fost ingredientele standurilor de mobilă tapițată la BIFE-SIM 2016. Everart, Anteco și Divanisimi au pus accent pe canapele și fotolii ce invitau la relaxare desăvârșită.

www.magmob.ro
Everart / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Anteco / BIFE-SIM 2016

www.magmob.ro
Divanissimi / BIFE-SIM 2016

Vom reveni curând cu noi selecţii de imagini de la cel mai de seamă eveniment "mobilistic" din România.

Publicitate
Publicitate