logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Te-ai înscris la seminarul DIGITALIZAREA?

Unul dintre cele mai importante seminare din industria producătorilor de mobilă din România urmează să se desfășoare în București. Este vorba despre conferința DIGITALIZAREA, organizată de Asociația Clubul Român de Mobilă.

digitalizare-4497
Poți participa gratuit!
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Septembrie 2019

Evenimentul va avea loc în ziua de 14 septembrie 2019, între orele 11:00 și 12:30, în Sala Titulescu, Romexpo. Este deci ultima șansă pentru cei care mai doresc să se înscrie. În limita celor 150 de locuri disponibile, înscrierea nu costă nimic, e gratuită, și se face trimițând un mail președintelui Asociației Clubul Român de Mobilă, la adresa: iuliumoldoveanu@acrm.ro

Despre ce e DIGITALIZAREA?

Seminarul a fost pus la cale în scop educațional, adresându-se acelor producători de mobilă din România care-și doresc să se extindă pe piața europeană. Ca studiu de caz va fi abordat exemplul Germaniei, urmând ca în cadrul seminarului să fie prezentate soluțiile pe care producătorii de mobilă din Germania le-au adoptat pentru creșterea vânzărilor.

La seminarul DIGITALIZAREA vor lua cuvântul doi speakeri cu greutate:
•    Marius Buiculescu – consultant de branding și comunicare. El va explica cursanților în ce măsură prezența lor pe piața de mobilier depinde în următorii ani de nevoia de digitalizare.
•    Cosmin Anastasiu – reprezentantul platformei pCon în România, care va oferi informații concrete despre experiența germană pe piața mobilei și va prezenta beneficiile unei platforme comune de lucru.

Pe scurt, prin participarea la seminarul DIGITALIZAREA, cursanții vor afla care sunt condițiile de supraviețuire în vânzarea mobilei pe piața europeană.
 

Publicitate