logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier Ciprian Manda: camera de copil, pe un singur perete

În cadrul Atelierului Ciprian Manda, se lucrează în special cu lemn. Acest material și designul menit să pună în valoare fibra naturală transformă toate piesele lucrate de Ciprian Manda în adevărate piese de mobilier speciale, ușor de recunoscut dintr-o mie.

manda-4499
Propunere inedită de la un designer din România: Ciprian Manda.
Andreea Chiru  |  13 Septembrie 2019

Inovația în lemn a ajuns de curând să se manifeste în atelierul designerului și la nivelul mobilei multifuncționale. Astfel că trei piese nelipsite din camera copilului au devenit parte a unui corp chiar inedit: dressing, pat și birou într-o singură piesă de mobilier. Evident, din lemn de stejar masiv. Combinația celor trei corpuri arată un pic neobișnuit, dressingul ocupând un întreg perete, iar biroul și patul fiind interpretări diferite ale celor două fețe ale aceleiași piese. Simplitatea formelor și a designului este și elementul de inovație.

Spațiile de depozitare sunt în număr mare, mascate de uși ample cu fronturi îmbrăcate în material textil; atenția la detalii se reflectă în mânerele inedite ale fiecărui spațiu de depozitare. Dressingul funcționează ca tăblie utilă pentru patul copilului, extrem de simplu ca design, dar de mare efect estetic. Partea posterioară a patului funcționează ca birou, liniile fiind curate, liniare, și transmițând o impresie de totală organizare a spațiului. Marginile piesei pat/birou sunt îmbrăcate în metal tratat cu lac transparent.

O piesă realizată pe comandă!

www.atelier-ciprian-manda.ro
www.atelier-ciprian-manda.ro
www.atelier-ciprian-manda.ro
www.atelier-ciprian-manda.ro
www.atelier-ciprian-manda.ro

Publicitate
Publicitate