logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă românească – noutățile toamnei 2019

Pentru cei din presă, târgurile de mobilier sunt cele mai bune prilejuri de a lua pulsul pieței dintr-un singur drum. Pe scurt, am fost la BIFE-SIM 2019 și ne-am întâlnit cu vechi sau mai noi cunoscuți, producători de mobilier și designeri, veniți cu noile lor colecții.

bifesim-4510
Ce am mai văzut nou la producătorii de mobilă din România.
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Septembrie 2019

Ami White, producătorul de paturi box-spring la comandă, a fost una dintre cele mai plăcute surprize. Standul, frumos amenajat, a fost mereu plin, semn că mulţi din potenţialii clienţi își doresc tot mai mult mobilier creat pe nevoile lor personale. Paturile Ami White au luat ochii prin explozia de culori chiar îndrăznețe la nivelul mobilei de dormitor.

bife_ami-4504
bifeami1-4505
bifeami2-4506

Quadra a ales să dea standului un aer marcat de spiritul aventurii – banca enormă, în formă de barcă cu vâsle, a fost piesa de rezistență, un simbol al mobilierului din lemn masiv, uneori cu tușe antichizate, lansate de acest brand.

bifequadra-4509

Everart a împlinit 20 de ani de producție și nu putea deci lipsi de la BIFE-SIM 2019; standul, cu o suprafață ceva mai restrânsă ca-n alți ani, a spus o poveste modernă despre imprimeurile animale, optând pentru o combinație cromatică de negru și galben/auriu, detaliu ce l-a scos clar în evidență.

În standul Simex, livingul prezentat anul trecut a fost acum completat de un dormitor din lemn masiv, în care piesa principală a reprezentat-o patul: muchii rotunjite, margini prietenoase, finisaj plin de căldură.

bifesimex-4511

Octostil este o prezență relativ nouă – cred că 2019 a fost al doilea an în care a participat la BIFE-SIM; standul a ieșit și de data asta în evidență printr-un stil impozant, contemporan, foarte îndrăzneț ca forme, design, detalii. Mobilierul se execută la comandă, din lemn masiv, iar elementele decorative sunt o gură de aer proaspăt.

bifeoctosil-4507
bifeoctosil1-4508

BIFE-SIM 2019 a pus în valoare evoluția calitativă a celor mai mulți dintre participanți, cu toate că prezența, din punct de vedere al expozanților, a fost ceva mai redusă ca-n alte ediții.

Publicitate