logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Atelier 333 – sezonul bucătăriei pictate

Atelier 333 este una dintre acele afaceri locale care stârnește admirația tuturor. Specialitatea lor este pictura pe lemn, iar asta înseamnă că orice poate fi personalizat în casele clienților, de la mici accesorii de uz casnic până la mobilier pentru oricare dintre încăperile casei.

atelier-4512
Un atelier de picturi decorative pentru casă/Atelier333.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Septembrie 2019

Afacerea a început cu agende cu coperte tari, frumos pictate, apoi s-a trecut la pictura pe casete de toate felurile, casete de bijuterii, casete de birou, casete pentru păstrat medicamentele. Pictura este de regulă de inspirație săsească și secuiască, dar la cerere se pot executa și picturi artistice; important e că fiecare dintre aceste mici accesorii de casă este o piesă unicat. Dar, fiind sezonul bucătăriei de toamnă, Atelier 333 propune clienților din domeniul HoReCa mobilier frumos pictat, de obicei cu motive florale, pentru dotarea pensiunilor și hotelurilor în special din zonele montane.

www.atelier333.ro
www.atelier333.ro
www.atelier333.ro

Scaune superb vopsite, corpuri de depozitare, tipice bucătăriei, cu dulap, sertare și vitrină, piese cu aspectul tradițional al lăzii de zestre și cu funcționalitatea unei comode practice, seturi de masă și scaune pentru cafeaua de dimineață sau ceaiul după-amiezii – toate se găsesc în portofoliul acestui Atelier 333 care lucrează numai cu lemn masiv de diferite esențe.

www.atelier333.ro
www.atelier333.ro
www.atelier333.ro
www.atelier333.ro
www.atelier333.ro

Important este că acceptă să picteze chiar și mobilierul clientului, nu neapărat mobila realizată în propriul atelier. O afacere de care dorim să auzim tot mai multe și în viitor!

Publicitate