logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

TECTA – colțul de dimineață în design nemțesc

Dacă v-ați săturat de mobila convențională, vă arătăm un pic ce se întâmplă prin casele din Germania. Tecta, producător de mobilier cu experiență de circa 50 de ani, remodelează tot ce îi iese în cale. Spre exemplu, un fotoliu și măsuța de cafea sunt de nerecunoscut.

tecta-3902
Tecta - propuneri de fotoliu și măsuță cafea la imm Cologne 2019
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Februarie 2019

Au fost prezente la imm Cologne 2019 și au făcut senzație: fotoliul F51 și masa de cafea K8. Sunt reinterpretări ale unor piese clasice, dar atât de actuale ca design încât devin ele însele surse de inspirație.

www.tecta.de
Fotoliul F51 reia vechiul design deja consacrat al fotoliilor de tip office din moda anilor 1920, Germania. Modelul actual este o inovație a liniilor geometrice perfect curate, line și cubice, îngemănate în așa fel încât nici spătarul, nici șezutul din țesătură nu ating în niciun fel solul, ci par să plutească. Lipsa de înălțime a acestui fotoliu Tecta este un avantaj tradus prin impresia de confort total. Varianțele de țesătură sunt disponibile într-o gamă variată de culori, dintre cele mai moderne.

www.tecta.de
Măsuța de cafea K8 este o inovație a unui designer german, Wolfang Hartaure, care nu a găsit pe piața de mobilă din Germania nicio astfel de piesă care să-l mulțumească. Așa că și-a inventat propriul model: un corp compus din două măsuțe scunde, de formă cubică, ale căror blaturi se pot muta, printr-o mișcare a mâinii, cât mai aproape de fotoliu. Sunt două măsuțe de mărimi diferite, cea mare având sub forma piciorului de masă inclusiv spațiu de depozitare.

Împreună, masa K8 și fotoliul F51 sunt o promisiune pentru un viitor tot mai ingenios în privința mobilierului de toate zilele, o combinație ideală pentru diminețile ușoare.
 

Publicitate
Publicitate