logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Multimo: bibliotecă, pat și dulap într-o singură piesă!

Noțiunea de mobilier multifuncțional tocmai a intrat într-o nouă eră chiar și în România. Sunt suficiente firme de mobilier care produc astăzi piese cu mai multe funcționalități mari – nu mai vorbim de o canapea al cărei spătar devine saltea, ci de-a dreptul de un pat ascuns după un raft de cărți.

multimo-3896
O piesă ideală pentru garsonieră/Mobilierinteligent.ro
Andreea Chiru  |  15 Februarie 2019

Multimo este un astfel de producător de mobilă surprinzătoare, pe cât de elegantă și modernă, pe atât de practică. Spre exemplu, piesa denumită Sliding Suit reprezintă o soluție ingenioasă pentru orice garsonieră sau cameră de oaspeți. La prima vedere este o bibliotecă, dar la a doua vedere devine un adevărat corp de dressing. Ei bine, la o a treia privire atentă, ai de-a face cu un pat dublu, prevăzut cu ancadrament.

Pe scurt, Sliding Suit de la Multimo cuprinde într-un singur produs mai multe piese de mobilă, de folosit chiar și toate trei deodată. În varianta în care patul este deschis, rămâne accesul la rafturile de bibliotecă, pe când cel la hainele din dressing e permis doar când patul este rabatat. Materialul este pal melaminat, iar producătorul oferă clientului posibilitatea de a alege finisajul din mai multe variante cromatice: alb, wenge, stejar rustic/spaniol.

www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro

Pe site-ul producătorului Mobilierinteligent.ro veți descoperi și alte modele asemănătoare.

Publicitate
Publicitate