logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Vreaudinlemn – piese de mobilier unicat

Tot mai multe ateliere de mobilier la comandă reușesc să iasă în evidență prin îndrăzneala cu care abordează designul produselor lor. Vreaudinlemn realizează mobilă la comandă, după modelul visat de client, dar cu un aport de profesionalism venit din consultanța pe care o oferă gratuit.

vreaudinlemn_profil-3895
Lucrează în special cu lemn și întotdeauna cu pasiune pentru designul original: Vreaudinlemn.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Februarie 2019

Am ales să vă arătăm ce poate ieși din mâinile unui producător de mobilier la comandă atunci când materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar producătorul este pasionat de meserie. Vreaudinlemn reprezintă un brand de mobilă dintre cele mai apreciate de români – din lemn natural, marcat de un design original, confecționat pe nevoile clientului.

www.vreaudinlemn.ro
Dublin este un raft din lemn masiv, o minibibliotecă, care reușește să devină centrul de atracție al oricărei amenajări interioare mulțumită designului ieșit din comun: Dublin are aspectul unei biblioteci răsturnate. Culmea e că dispune de suficientă stabilitate încât să nu fie nevoie a fi prinsă de perete, ci poate fi lăsată exact așa, de sine stătătoare. Dispune de 3 rafturi, ideale pentru păstrarea cărților și CD-urilor.

www.vreaudinlemn.ro
www.vreaudinlemn.ro
Masa de cafea Piny face parte din categoria de piese de mobilier unicat și reprezintă o provocare la nivel estetic pentru cei dornici să iasă din tiparul mobilei clasice. Blatul perfect rotund este compus din zeci de bucățele rotunjite de lemn, lipite cu mare migală unele de altele, astfel încât să formeze o suprafață perfect netedă și egală pe care să se poată așeza vesela sau alte accesorii. Observați picioarele mesei, din lemn natural, lăsate voit neregulate pentru a onora materia primă.
Zilele acestea, Vreaudinlemn are și reduceri atrăgătoare de preț la anumite piese de mobilier.

Publicitate