logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Insignis: mobilă clasică în stil industrial

Dacă v-ați plictisit de clasic, încercați stilul industrial! Câteva dintre piesele nelipsite dintr-o casă au fost realizate din materiale metalice, într-o interpretare mai puțin tradițională. Sunt pe cât de neașteptate, pe atât de reușite.

insignis-3891
Un magazin online pentru decorarea casei tale/Insignis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Februarie 2019

Cei de la Insignis se recomandă drept un magazin de decorațiuni pentru casă, punând la dispoziția cumpărătorilor nu doar accesorii și piese de mic mobilier, ci și consultanță în alegerea cea mai potrivită pentru fiecare client în parte. Gama de produse e variată, dar numitorul comun al tuturor pieselor oferite spre vânzare este dragostea pentru un amestec de stil industrial și stil vintage. Am ales trei piese mai speciale, menite a schimba atmosfera de acasă.

www.insignis.ro
Noptiera H65 este una metalică, dotată cu blat de sticlă. Confecționată din metal negru, are un design atipic, sugerând mai degrabă un scaun de bar decât o noptieră. Este pe cât de suplă, pe atât de practică, mulțumită celor spații de depozitare la vedere: poliță inferioară din metal pentru păstrarea cărților și revistelor la îndemână, și blat de sticlă la nivel superior pentru păstrarea telefonului/ceasului, de ce nu chiar a unei plante decorative.

www.insignis.ro
H114CM este un obiect cu aspect decorativ, dar cu funcționalitate maximă, adică un raft de depozitare, prevăzut cu trei coșuri. Materialul este metal în finisaj de culoare neagră, iar dimensiunile sunt generoase: 37x44x118cm. Cei de la Insignis îl recomandă pentru depozitarea hainelor, dar la fel de bine își găsește locul și într-o bucătărie, ca spațiu de păstrare a fructelor/legumelor.

www.insignis.ro
H81 este o etajeră reprezentativă pentru stilul industrial și ideală pentru o locuință plină de spirit masculin. Se agață pe perete și îndeplinește mai multe roluri, mulțumită accesoriilor sale – oglindă, buzunar, etajeră. Are un design cu adevărat original, și îi stă cel mai bine fie într-o baie, fie chiar la intrarea în casă, pe hol.
Insignis dispune de mult mai multe produse în stil industrial, de la piese de mobilier până la corpuri de iluminat. Vi-i recomandăm cu drag!