Insignis: mobilă clasică în stil industrial

Dacă v-ați plictisit de clasic, încercați stilul industrial! Câteva dintre piesele nelipsite dintr-o casă au fost realizate din materiale metalice, într-o interpretare mai puțin tradițională. Sunt pe cât de neașteptate, pe atât de reușite.

 +4
Un magazin online pentru decorarea casei tale/Insignis.ro
  |  

Cei de la Insignis se recomandă drept un magazin de decorațiuni pentru casă, punând la dispoziția cumpărătorilor nu doar accesorii și piese de mic mobilier, ci și consultanță în alegerea cea mai potrivită pentru fiecare client în parte. Gama de produse e variată, dar numitorul comun al tuturor pieselor oferite spre vânzare este dragostea pentru un amestec de stil industrial și stil vintage. Am ales trei piese mai speciale, menite a schimba atmosfera de acasă.

 +4 www.insignis.roNoptiera H65 este una metalică, dotată cu blat de sticlă. Confecționată din metal negru, are un design atipic, sugerând mai degrabă un scaun de bar decât o noptieră. Este pe cât de suplă, pe atât de practică, mulțumită celor spații de depozitare la vedere: poliță inferioară din metal pentru păstrarea cărților și revistelor la îndemână, și blat de sticlă la nivel superior pentru păstrarea telefonului/ceasului, de ce nu chiar a unei plante decorative.

 +4 www.insignis.roH114CM este un obiect cu aspect decorativ, dar cu funcționalitate maximă, adică un raft de depozitare, prevăzut cu trei coșuri. Materialul este metal în finisaj de culoare neagră, iar dimensiunile sunt generoase: 37x44x118cm. Cei de la Insignis îl recomandă pentru depozitarea hainelor, dar la fel de bine își găsește locul și într-o bucătărie, ca spațiu de păstrare a fructelor/legumelor.

 +4 www.insignis.roH81 este o etajeră reprezentativă pentru stilul industrial și ideală pentru o locuință plină de spirit masculin. Se agață pe perete și îndeplinește mai multe roluri, mulțumită accesoriilor sale – oglindă, buzunar, etajeră. Are un design cu adevărat original, și îi stă cel mai bine fie într-o baie, fie chiar la intrarea în casă, pe hol.
Insignis dispune de mult mai multe produse în stil industrial, de la piese de mobilier până la corpuri de iluminat. Vi-i recomandăm cu drag!


Camera copilului: reguli de amenajare

Atunci când părinții amenajează camera copilului, ei tind să investească atât de multă dragoste, încât uită de aspectul practic. Caută să-l răsfețe pe cel mic, oferindu-i tot ce acesta visează. Adică investesc bani mulți pentru un tip de mobilier care să satisfacă cerințele celui mic, mai puțin nevoile lui reale.

 +3
Dacă nu apelezi personal la un specialist în amenajări, măcar urmează-i sfaturile!/Thepruce.com
  |  

Cel mai bun prieten în amenajarea camerei copilului este designerul de interioare. Dacă acesta nu este disponibil, măcar de câteva sfaturi profesioniste ar trebui să se țină cont:

-    Ideală este mobila pe comandă în cazul camerei copilului, pentru a obține un rezultat armonios și estetic, și funcțional. Această armonie e absolut necesară pentru ca cel mic să se simtă confortabil. Fără unghiuri moarte, fără colțuri ieșite în afară, fără piese de mobilier ce stau în cale.
 +3 www.lago.it-    Tot mai eficient și la modă e mobilierul multifuncțional, adică piese de mobilier cu mai mult decât o singură funcție: paturi suprapuse, canapele extensibile, dulapuri cu mese de lucru încorporate. Acest tip de mobilier speculează la maximum suprafața camerei, dar și imaginația copilului.
-    Știm că ce e bun e scump, dar ceea ce e ieftin e, de fapt, și mai scump. Așadar, specialiștii recomandă materiale de calitate pentru mobila și accesoriile din camera copilului: lemn, vopsele ecologice, accesorii textile din fibre naturale.
 +3 www.thepruce.com-    Culorile reprezintă elementul estetic principal, ele dictează atmosfera. Și trebuie să țineți cont de un lucru: clasicele nuanțe de roz pentru fetițe, respectiv albastru pentru băieți nu se mai poartă. Alegeți combinații cromatice vesele, pastelate, dar din mai mult de două culori. Nu vă temeți de verde, de galben, sau de nuanțele coral, gri, portocaliu.

Atât deocamdată. Revenim cu mai multe detalii în următoarele materiale.
 


Ethan Allen România – mobilă în culoarea anului 2019

Magazinul Ethan Allen din Băneasa propune bucureștenilor să dea un aer modern, proaspăt locuințelor, adoptând culoarea anului 2019 – living coral. În acest sens, câteva piese de mobilă și accesorii sunt deja disponibile la vânzare și vin la pachet cu câteva sfaturi de la specialiști.

 +4
Mobilă Living Coral în România/Ethanallen.ro
  |  

La finalul anului trecut, Institutul Pantone a ales culoarea Living Coral drept culoarea lui 2019; alegerea s-a bazat pe nevoia de calm, relaxare, fugă din calea unui ritm tot mai alert al vieții moderne. Acum, magazinul Ethan Allen din Băneasa ne arată cum putem folosi această nuanță acasă și ne recomandă și câteva dintre piesele lor de mobilier. Iată sfaturile lor!


Semnificație
Living-coral este o culoare optimistă și caldă, ce îndulcește un interior, indiferent de contextul în utilizării.

Contextul potrivit
Designerii Ethan Allen România recomandă folosirea culorii 2019 într-un apartament modern urban, dar și într-o casă de vacanță situată pe malul mării. +4 www.ethanallen.ro

Combinații cromatice
Albul și culorile neutre (bej, crem, gri) fac echipă bună cu Living Coral. Designerii Ethan Allen sfătuiesc la moderație în folosirea culorii anului 2019. Practic: ca nuanță principală, Living Coral ar putea fi regăsită ca piesă de mobilă - canapea sau fotolii, sau ca opțiune finisaj al unuia dintre pereți (tapet sau vopsea). Ar merge și câteva accesorii Living Coral: lămpi, pernuțe decorative, vaze, pled. +4 www.ethanallen.ro +4 www.ethanallen.ro

Despre Ethan Allen
Ethan Allen este un retailer american de mobilă de lux, cu afaceri de aproape 750 mil. dolari şi aproximativ 300 de magazine (proprii şi francize) în SUA. Magazinul din Băneasa este prima franciză Ethan Allen din Europa.


Mobila care-ți face chef de ducă

Sărbătorile de iarnă abia s-au încheiat, dar cheful de vacanță și relaxare rămâne. Iar pentru a prelungi impresia că viața trebuie să fie o călătorie veselă, am ales să vă arătăm astăzi câteva piese de mobilier disponibile în România care te fac să te simți ca-n concediu.

 +4
Mobilier în forme atipice, culori deschise, stil de vacanță/Exotique.ro
  |  

Fie că e vorba de design, materiale sau formă, chiar cromatică, aceste piese de mobilier își găsesc locul nu doar în case de vacanță, ci mai ales în locuințele de zi cu zi, pentru a aduce aici atmosfera unei vacanțe pitorești – la munte, la mare, chiar la țară.

 +4 www.mobexpert.ro
Oliver de la Mobexpert este un fotoliu aparent împletit din ratan pe pernele căruia ne putem simți ca la mare. În realitate, Oliver reprezintă combinație de lemn și frunze de banan, având forma casei melcului. Spătarul rotund asigură un plus de confort, dar în același timp îmbogățește vizual încăperea.

 +4 www.sissoo.roComoda Sisso e o piesă de mic mobilier din colecția de mobilă reciclată, din lemn de mango. Designul vesel și combinația cromatică a sertarelor duc cu gândul la un weekend vesel la țară. Parcă simți nevoia să-ți faci bagajele numai când vezi forma acestei comode.

 +4 www.exotique.roPentru cei care adoră stilul rustic al cabanelor de munte, ideală e măsuța denumită T18, de la Exotique. Ea concentrează esența minimalismului: design inovator, materiale naturale, expresivitate maximă.  Aproape că nu-ți vine să pui ceașca de vin fiert pe ea...
Care este preferata voastră?


Lamptekture – reduceri de preț la cele mai originale lămpi

Dacă doriți să dăruiți de acest Crăciun caselor voastre un cadou cu adevărat special, Lamptekture este o soluție. Sub acest nume, un inginer și un arhitect creează cele mai interesante și originale abajururi pentru corpuri de iluminat de mai multe feluri.

 +7
Corpuri de iluminat cu accente etno moderne/Lamptekture.ro
  |  

Lamptekture este un nume relativ nou pe piața produselor de design din România, însă absolut original. Corpurile de iluminat sunt de mai multe feluri – veioze, lampadare și lustre – având abajururi create într-o explozie de modele și culori moderne. Este o combinație inedită de spirit etno și forme abstracte, ducând la produse ieșite din comun.

Colecția se compune din mai multe modele, fiecare purtând câte un nume extrem de pitoresc: Cuptor, cu variantele Vineri (în nuanțe dominante de albastru) și Duminică (combinație cromatică de alb și negru), Gustar cu variantele Vineri și Sâmbătă (pattern jucăuș, culori vesele, imprimeu tradițional), Răpciune cu variantele Sâmbătă (motive tradiționale românești interpretate în manieră modernă) și Duminică (forme abstracte în alb și negru), Brumărel cu variantele Marți (o combinație de pattern-uri tradiționale clasice și moderne) și Joi (vedeta colecției, cu o combinație cromatică de alb și portocaliu pe fond negru).

 +7 www.lamptekture.ro
Brumărel reprezintă de altfel o lampă unicat, de fapt lampadar, prevăzută cu un mic element ce servește pentru depozitarea mărunțișurilor casei – chei, telefon sau bijuterii.
În perioada 10-17 decembrie, toate corpurile de iluminat Lamptekture sunt disponibile cu o reduceri de preț de până la 30%. Spor la cumpărături! +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro