logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă roșie – două modele pentru dormitor

Atunci când nu suntem siguri de ce anume ar da cel mai bine la noi  în casă, e bine să apelăm la o metodă mai puțin obișnuită: comparăm două modele ale aceleiași piese de mobilier, pentru a ne da seama care ni se potrivește cel mai bine.

ch_1_exotique-3885
Nu vă temeți de culoare!
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Februarie 2019

Spre exemplu, comoda din dormitor! Și am ales de această dată o piesă cu pretenții de vedetă, prin cromatica ce o caracterizează: roșu în combinație cu o altă culoare, pentru accent. Cele două modele sunt asemănătoare prin funcționalitate și culoare, în rest diferă ca mărime și mai ales stil interior.

Teodora de la Evalight – varianta modernă

www.evalight.ro

Dacă preferi comoda în dormitor, Teodora e o alegere unisex. Are un design clasic, trei sertare spațioase și un blat din lemn de pawlonia, dar ceea ce o face nu doar unisex, ci și unică este finisajul: arabescuri florale albe pe un fond roșu. Se poartă mai rar pe la noi prin case, dar butonii albi și mați sunt chiar o alegere de calitate.

Prin comparație avem:

CH18-54 de la Exotique – varianta clasică

www.exotique.ro

Sub un nume foarte tehnic, se ascunde o noptieră vintage. Confecționată din lemn de mango și înzorzonată cu accesorii metalice, această mică piesă de dormitor are șarmul unei prezențe din alte timpuri. Depozitează bine, are un design rubicond și arată cool în roșu. E o alegere pretențioasă, dar care satisface pe cei pasionați de valorile trecutului.
Care dintre cele două modele vă place mai mult?

Publicitate