logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lux Artim – Chameleon Kitchen este viitorul!

O firmă cu experiență de peste 20 de ani în industria producătorilor de mobilă din România, Lux Artim, a creat un model de bucătărie pornind de la conceptul de smart furniture. Poartă denumirea de Chameleon pentru că se personalizează exact pe gustul cumpărătorului, ca stil, cromatică și preț.

www.luxartim.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Februarie 2019

Chameleon Kitchen de la Lux Artim se ajustează pe fiecare bucătărie în parte, indiferent de suprafață, forma spațiului sau multifuncționalitățile urmărite. Mobilierul de bucătărie din gama Chameleon Kitchen poate fi oricât de înalt sau adânc, în vreme ce forma și designul sertarelor, ușilor, fronturilor se pliază de asemenea pe cerințele clientului. Toate accesoriile și variantele de finisaj sunt disponibile într-o asemenea varietate, încât fiecare dintre bucătăriile Chameleon să arate altfel decât celelalte modele ale aceluiași concept.

www.luxartim.ro
Dincolo de opțiunile de personalizare la nivel estetic, bucătăria Chameleon de la Lux Artim asigură inclusiv soluții pentru integrarea aparaturii electrocasnice. Adică mobilierul poate fi creat pe comandă în stil multifuncțional, încorporând aparatele electrocasnice, atunci când lipsa spațiului impune acest lucru. Masa de călcat poate sta ascunsă într-un sertar al dulapului de bucătărie, raftul de sub chiuvetă poate fi oricât de organizat posibil, iar blatul de servire a micului dejun poate lua forma unei extensii la vedere doar atunci când e folosit.

www.luxartim.ro
Bucătăria Chameleon de la Lux Artim se potrivește fiecărui client în parte și în ce privește materialele de lucru. Sunt disponibile piese de mobilier pentru bucătărie din lemn, pal, mdf, sticlă. Variantele de combinare a materialelor, accesoriilor, culorilor și finisajelor sunt practic nenumărate, fiecare dintre clienți putând alege bucătăria de care are nevoie pe măsura bugetului, limitărilor spațiale și propriei opinii asupra bunului gust.
 

Publicitate
Publicitate