logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

TIS 2019 – mobilă și imobiliare la un loc

În perioada 11-13 octombrie se va desfășura la Sibiu cea de-a șasea ediție a unui eveniment necesar: Târgul Imobiliar Sibiu (TIS), adunând laolaltă atât dezvoltatori imobiliari, cât și producători sau furnizori de mobilă. Pe scurt, industria imobiliară în parteneriat cu industria mobilei.

tis_afis-4545
Au început înscrierile!  
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Septembrie 2019

Este un concept cu adevărat actual, mai ales că tot mai mulți dintre cei care construiesc case au înțeles deja că o amenajare interioară reușită îi poate ajuta să le vândă mult mai ușor. Principiul e simplu: o casă mobilată atrage mult mai mult decât una complet goală. Așadar TIS reprezintă un târg destinat domeniilor imobiliar, construcții și amenajare; urmează să se desfășoare în centrul Redal Expo și va funcționa ca o adevărată platformă dedicată industriei: contacte de afaceri, șanse de promovare și chiar oportunități de vânzare.

În cadrul celor trei zile de târg, vor avea loc și câteva work-shop-uri interesante, dedicate ultimelor trenduri în materie de amenajare a interioarelor.

www.targulimobiliarsibiu.ro
www.targulimobiliarsibiu.ro

Târgul Imobiliar Sibiu va avea patru tematici: proiecte rezidențiale, amenajări interioare, mobilă și soluții de finanțare. Pentru mobilier, spațiul a fost amenajat sub denumirea Salonul de Mobilă Sibiu, expoziția fiind una cu vânzare.
Târgul Imobiliar Sibiu se desfășoară de două ori pe an, primăvara și toamna. Pentru această ediție, înscrierea participanților este în toi.

Publicitate