logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fibrex – piscine și minipiscine de top, produse în România

Fibrex este numele unuia dintre cei mai apreciați producători români de piscine și obiecte sanitare pentru export. Compania a fost înființată un pic înainte de anul 2000, iar 70% din producția sa este destinată exportului. Pe piața din România, produsele Fibrex sunt disponibile prin diverși distribuitori, dar recent brandul a deschis propriul showroom la Cluj, pentru a se adresa direct clientului final.

Fibrex – piscine și minipiscine de top, produse în România
fibrexco.ro
Andreea Chiru  |  15 Ianuarie 2024

În producția Fibrex intră mai multe categorii de produse, de la obiecte sanitare pentru acasă, la piscine spa pentru spații comerciale – toate având același nivel de calitate a materialelor și designului. Compania deține cel mai mare showroom de profil din țara noastră, deschis la Cluj, și participă anual la cele mai importante târguri internaționale dedicate amenajării băilor și industriei spa. Piscinele sunt fabricate din fibră de sticlă și se adresează unei tip de clienți cât mai diferiți.

Fibrex realizează atât minipiscine, cât și piscine. Cel mai nou produs din gama companiei îl reprezintă însă soluțiile de acoperire a piscinelor, un produs inovator prin faptul că funcționează sub forma unui rulou acționat automat de pe smartphone. Reprezintă o măsură de siguranță și păstrare a curățeniei, protejând piscina de frunze căzute, dar evitând și accidente cu copii sau animale de companie. Prin proprietățile izolatoare excelente, această soluție de acoperire a piscinei poate fi utilizată pe durata întregului an calendaristic.

Minipiscinele Fibrex sunt o categorie de produse recomandate clientului final, acelora care își doresc să se bucure acasă de după-amiezi de vacanță. Modele cele mai haioase sunt cele rotunde, fiecare având propriile caracteristici de design inspirat de nevoia de confort: minipiscine cu șezlong, minipiscine cu 2 până la 5 locuri, minipiscine de tip ciubăr.

Piscinele Fibrex sunt disponibile într-o gamă foarte variată ca forme, dimensiuni și dotări. Numitorul comun îl reprezintă faptul că sunt fabricate din rășini poliesterice speciale, îmbrăcate în fibră de sticlă. „Piscinele din fibră de sticlă din portofoliul Fibrex sunt de tip monobloc, de dimensiuni mari care se livrează la gata, sub forma unei cuve mari, rezistente la intemperii, variații de temperatură, radiații UV, uzură, şocuri mecanice.”, se precizează pe site-ul producătorului. Există două tipuri de piscină Fibrex: cea îngropată și cea supraterană, considerată cea mai simplu de amplasat și utilizat.

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022, efectuat de organizația iCertias, Fibrex România a obținut calificativul cel mai bun raport calitate-preț din partea clienților.

Publicitate
Publicitate