logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Originalitate la Boutique Lafayette prin mobilier Szél-Mob

Cu siguranţă aţi întâlnit deja mobilier în hotelurile unde v-aţi cazat, care v-a acaparat atenţia; sau v-a plăcut în mod nefiresc acel pat matrimonial care s-ar fi potrivit de minune şi în dormitorul vostru! Meritele acestor producători sunt oarecum recunoscute, dar propun să descoperim şi mai mult din frumoasele lor lucrări care deservesc atât de fidel turiştii din toate colţurile lumii.

Szel-Mob
Amenajare ospitalieră şi foarte elegantă » szelmob.ro
Publicitate
Szeklerman  |  17 Septembrie 2015

Szél-Mob, situată într-o depresiune, este o fabrică de mobilier care păstrează tradiţia aşezării pitoreşti din care face parte, producând mobilier din lemn masiv – în special din esenţe de răşinoase, utilizând cu măiestrie stilul rustic, un stil aparte ce a devenit moştenire de familie. În opinia producătorului, „mobilierul ne defineşte într-un fel; alegem mobila în locuinţă, creând un look aparte, ca şi când am cumpăra articolele de îmbrăcăminte în funcţie de stilul şi personalitatea noastră, cu scopul de a defini un statut, dar fiind şi o modalitate de comunicare cu cei din jur. Dar pentru că trendurile sunt în continuă schimbare, suntem antrenaţi şi pregătiţi pentru noi provocări şi reuşim să realizăm piese inedite şi soluţii smart”.

Szel-Mob
Deşi rar întâlnite, aceste amenajări rustice sunt foarte apreciate » szelmob.ro

Chiar dacă suntem la început de an, există deja o imensă varietate de mobilă marca Szél-Mob care poate fi achiziţionată în România, atât pentru sectorul rezidenţial cât şi pentru domeniul hotelier. 

Prin urmare, dacă vă gândiţi să petreceţi câteva nopţi de neuitat într-un hotel din Bucureşti, amenajat de firma ardeleană, veţi avea parte de trăiri plăcute în care veţi descoperi combinaţia armonioasă dintre clasic şi modern. Hotelul Boutique Lafayette din Bucureşti a ales să realizeze acest lucru prin combinarea materialelor de amenajare de calitate superioară, folosind multiple posibilităţi de finisare a mobilei rustice din lemn masiv, produsă de firma Szél-Mob din inima Ardealului. Contrastul de culori este unul inedit, creând un mediu primitor şi relaxant, astfel încât orice vizitator să revină cu mare drag în acest hotel.

Szel-Mob
Camere de hotel maenajate cu mobilier din lemn masiv » szelmob.ro

 

„Lăsaţi-vă scoşi din anonimat – ne sfătuieşte producătorul – mobilierul nu trebuie să aibă finisaj natural, mobila vopsită sau tocmai contrastul dintre uzual şi ieşit din comun, căutat de mulţi, reprezintă partea vie a camerei sau oaza de relaxare a dumneavoastră”.

Firma Szél-Mob pune la dispoziţie peste 400 de modele cu o paletă de culori cu peste 70 de nuanţe şi finisaje ecologice care acoperă şi protejează lemnul masiv. Posibilităţile sunt aproape fără limite, pornind de la mobila vopsită monocrom, realizată prin combinarea esenţelor de brad şi stejar, până la finisaje inedite, îndrăzneţe, numite vintage, sau multicolor.

Szel-Mob
Stilul clasic şi tonurile pastelate sunt foarte primitoare » szelmob.ro

Publicitate
Publicitate