logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Decor Color – artă cosmică pentru pereți

Showroom-ul Decor Color deschis în București reprezintă o experiență inedită din două puncte de vedere: al decorării pereților și al materialelor folosite în acest scop. Omul din spatele brandului este un pasionat al inovației murale, într-o epocă în care amenajările interioare acordă pereților o atenție redusă la armonie (sau dimpotrivă) cromatică. Îl cheamă Cristi Predună și ține chiar și cursuri de artă decorativă.

Decor Color – artă cosmică pentru pereți
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Februarie 2024

Site-ul Decor Color este realizat destul de simplu, dar oferă informații numeroase asupra mai multor servicii și produse. De bază este realizarea de proiecte murale, cel mai des în cadrul unor colaborări cu designeri de interioare. Pe scurt, artă decorativă pentru pereți, cu efecte spectaculoase: rocă, metal, aramă, nisip, rugină, mucegai, mătase, lemn etc. Lucrările se execută pe suprafețe mari, transformând complet spațiul amenajat și având adesea rolul central al amenajării. Un amănunt important: e vorba de pereții interiori, dar și de cei exteriori ai unei construcții.

decorcolor.ro

Artă decorativă a lui Cristian Predună pornește din intenția de a exprima frumusețea divină prin intermediul naturii create, așadar imită suprafețe de piatră, de rocă tocită de apă, de lemn sau diverse minerale, indiferent că tema decorativă surprinde o bucățică de cosmos, un astru ceresc, o secțiune a unei bucăți de lemn sau chiar busturi umane.

decorcolor.ro

Produse Decor Color
Aici oferta este relativ bogată și se referă la două ramuri diferite. Se pot achiziționa toate produsele necesare artei decorative, de la ustensile și accesorii până la vopsele decorative cu efecte dintre cele mai fascinante, dar sunt puse la vânzare și corpuri de iluminat pentru casă, executate în același stil consacrat al lui Cristi Predună, imitând vizual prin formă și textură diverse corpuri cerești sau forme de rocă existentă în natură.

decorcolor.ro
decorcolor.ro

Corpurile de iluminat Decor Color
Acestea sunt mai mult decât obiecte pentru iluminarea spațiului – pot fi considerate elemente decorative de impact, prin formele atipice și asimetrice, prin nuanțele naturale și efectul de lumină pe care-l asigură. Pe site-ul Decor Color sunt disponibile câteva modele de corpuri de iluminat aflate în stoc – deci cu livrare imediată –, dar clientul poate opta și pentru varianta de corpuri de iluminat realizate pe comandă și atunci durează ceva mai mult. Dar merită!

Academia Decor Color
Cei interesați să deprindă tainele acestei arte în relief o pot face cu ajutorul lui Cristi Predună, în cadrul unor cursuri organizate în două moduri: fizic și online. Durează circa 3-4 zile și sunt organizate pe teme foarte specifice, dezvăluind cum se poate realiza câte un efect dintre cele folosite de brandul Decor Color.

Publicitate
Publicitate