logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

About Office Furniture: canapele și fotolii pentru birou

La capitolul mobilier pentru birou, există o categorie care se afirmă tot mai mult și în țara noastră: mobila de pauză sau mobila pentru ședințe relaxate, poate pentru clienții invitați în sălile de așteptare. Cei de la About Office Furniture dispun de o gamă interesantă de astfel de piese, constând în canapele modulare, dar și fotolii sau pufuri jucăușe. Fie le produc în fabrica proprie, pe comandă specială, fie le comercializează în numele partenerilor externi cu care colaborează.

About Office Furniture: canapele și fotolii pentru birou
about-office.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Mai 2024

About Office Furniture își asumă un obiectiv în pas cu vremea: amenajări inteligente, moderne, care să răspundă nevoii de funcționalitate și de confort în egală măsură. Pe lângă birouri ergonomice, mese de consiliu și nenumărate modele de birouri propriu-zise, dețin și o colecție de canapele foarte colorate și versatile, gândite pe mai multe specificuri: canapele modulare, canapele fixe de una sau mai multe persoane.

Modelul Artiko este o canapea moale, cu muchii rotunjite, compusă din module ce pot fi combinate în fel și chip, ducând la obținerea unui spațiu dedicat relaxării la locul de muncă. Tocmai numărul și varietatea acestor module pot face ca această canapea să devină o piesă cu spătar normal sau fără urmă de spătar, canapea cu măsuță office sau cu taburet, canapea șerpuită sau dreaptă. Un beneficiu chiar interesant: husa are două fețe, în așa fel încât modulele să se combine într-un joc al culorilor foarte tineresc.

about-office.ro

La polul opus este modelul Fedra, tot modulară, dar sobră și ideală pentru sălile de așteptare. Se pot obține combinații elegante, geometrice, prevăzute cu spătar și cu brațe laterale. Specificul acestei serii ține tocmai de natura spătarului care poate fi poziționat diferit, când într-o parte, când în alta.

about-office.ro

Arcipelago 2 este un model de canapea de o persoană, maxim de două, în genul mobilei viitorului, asigurând un grad de discreție uimitor. Pornește de la o canapea dreptunghiulară relativ simplă, dar i se adaugă un spătar nemaipomenit de înalt ce îmbracă piesa ca într-o mantie de protecție, inclusiv pe laterale. Este un model ideal pentru sălile de așteptare sau pentru spațiilor office în care angajații tânjesc după o pauză de lucru cu colegii.

about-office.ro

„Reprezentăm mai mulți producători externi de mobilier office, iar pentru mobilierul personalizat, custom made, avem o fabrică unde proiectăm și realizăm orice model de mobilier. Împreună cu arhitecții noștri, managerii de proiecte și echipa logistică, credem că prin eforturile pe care le depunem pentru amenajarea fiecărui spațiu putem satisface dorința oricărui client”, se specifică pe site-ul About Office Furniture.

Publicitate