logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MFFM deschide al doilea sezon de aprovizionare cu mobilă din Asia

Târgul MFFM 2024 - Malaysia Furniture Furnishings Market, programat pentru perioada 5-7 septembrie la World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL), își anunță debutul ca o platformă comercială nouă. Acest eveniment este sincronizat strategic cu sezonul principal de tranzacționare a mobilei din septembrie, având ca scop facilitarea unei experiențe comerciale eficiente și dinamice atât pentru expozanți, cât și pentru cumpărători în cadrul industriei de mobilă din Malaysia.

MFFM deschide al doilea sezon de aprovizionare cu mobilă din Asia
Publicitate
MagMob  |  14 Mai 2024

Ca un contribuitor semnificativ la economia Malaysiei, industria mobilei este recunoscută pentru amploarea sa globală și contribuția sa atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Impulsionată de populația urbană în expansiune, de creșterea veniturilor disponibile și de cererea tot mai mare de modele de mobilier contemporan, industria cunoaște o creștere și o transformare fără precedent. MFFM servește drept inițiativă pentru a sprijini și a înteți ritmul de dezvoltare a industriei.
Un catalizator cheie din spatele creșterii pieței mobilei în Asia de Sud-Est și în Malaysia este creșterea puternică a comerțului electronic și a platformelor de vânzare cu amănuntul online, un domeniu care a înregistrat o rată de creștere anuală de 18%. Recunoscând rolul esențial jucat de aceste platforme în acordarea accesului neîngrădit al consumatorilor la o diversitate de produse și la prețuri competitive, MFFM îmbrățișează această tendință pentru a alimenta în continuare dezvoltarea industriei și pentru a facilita o tranziție fără probleme de la expozițiile fizice la achizițiile online.


„MFFM își propune să ofere exportatorilor malaysieni o platformă internațională secundară, permițând cumpărătorilor globali, în special celor care au ratat sezonul de cumpărături din martie în Asia de Sud-Est, să exploreze ofertele furnizorilor malaysieni. Lansarea din septembrie a MFFM le oferă cumpărătorilor o viziune cuprinzătoare asupra piețelor din Malaysia și din Asia de Sud-Est înainte de a se îndrepta spre expoziția de la Shanghai – a declarat Karen Goi, directorul de proiect al MFFM.
În plus, MFFM anticipează o cerere semnificativă de produse de mobilier pe plan intern, în condițiile în care importurile de mobilier și decorațiuni interioare din Malaysia au crescut cu 125% în ultimul deceniu. Acest lucru subliniază imperativul ca industria să profite de cererea internă robustă.


Expoziția va prezenta o gamă largă de produse, de la mobilier la decorațiuni pentru casă, produse de lifestyle și soluții durabile. Participanții vor reprezenta o secțiune transversală a industriei, de la importatori și exportatori la producători de mobilă, furnizori, firme de comerț online și designeri de interior.

Organizat de Derrisen Sdn Bhd, care cuprinde o echipă de specialiști în expoziții comerciale cu 25 de ani de experiență în orchestrarea de expoziții comerciale de mobilă la scară largă în Malaysia, MFFM este pregătit să ofere un mediu de afaceri eficient și eficace, asigurând o experiență de expoziție comercială fără probleme și productivă pentru toți participanții. Ca parte a acestui angajament, organizatorul introduce un program exclusiv de găzduire a vizitatorilor profesionali, oferind sejururi gratuite la hotel pentru profesioniști în achiziții. Vizitatorii interesați își pot înregistra acum interesul la adresa mffmfurniture.com, pe baza principiului „primul venit, primul servit”.

Publicitate