logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Spoga+gafa 2024: spațiul expozițional s-a ocupat aproape integral

În perioada 16-18 iunie, la Köln, se va desfășura o nouă ediție a târgului internațional dedicat spațiului outdoor, spoga+gafa. Reprezintă cel mai important prilej de interacțiune pentru actorii și consumatorii din domeniul amenajării spațiului verde al locuinței și drept dovadă, încă din luna martie, spațiul expozițional fusese aproape complet rezervat de mari branduri în calitate de expozanți. Se anunță o ediție mai „internațională” ca oricând.

Spoga+gafa 2024: spațiul expozițional s-a ocupat aproape integral
spogagafa.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Mai 2024

Un comunicat de presă anunța încă de acum aproape două luni interesul sporit pentru ediția spoga+gafa a anului 2024. „Cu 96% din spațiul expozițional al evenimentului deja rezervat, târgul raportează un nivel crescut de participare internațională. Cele 14 pavilioane au fost închiriate aproape în totalitate.” Organizatorii apreciază că cifrele ediției de anul trecut vor fi cel puțin repetate, dacă nu îmbunătățite: 1850 de expozanți din 58 de state. Ca o particularitate, față de ediția din 2023, s-a înregistrat o creștere a interesului din partea marilor jucători ai industriei din Europa și America de Nord.

spogagafa.com

„Numeroase branduri prestigioase, precum și giganți ai industriei naționale și internaționale și-au confirmat participarea la spoga+gafa 2024 încă din primele etape. În conformitate cu diversitatea spoga+gafa, s-au primit înscrieri pentru toate cele patru secțiuni ale evenimentului: garden living, garden creation & care, garden bbq și garden unique.”

spogagafa.com

Tema ediției spoga+gafa în 2024 este „Responsible Gardens”, punând accentul pe sustenabilitate și pe protejarea naturii. Cu acest prilej, vom vedea la Köln cele mai noi inovații în materie de grădinărit care să nu afecteze resursele naturii, sisteme de irigație, mobilierul outdoor produs în mod responsabil, unelte de grădinărit ușor de mânuit, tehnologii-surpriză în domeniul BBQ. Obiectivul acestei teme este de a îmbina plăcerea grădinăritului cu dorința de a proteja mediul natural.

Termenul de responsabilitate socială își găsește aici locul, mulți dintre expozanți fiind deja obișnuiți cu principiile de bază: proces de fabricație prietenos cu resursele naturale, reducerea emisiilor de carbon, politică de reciclare. Responsabilitatea se reflectă însă și la nivelul designului, făcând foarte simplu de folosit uneltele de grădinărit, accesoriile pentru grătar și mobilierul outdoor.

spogagafa.com
spogagafa.com


Despre spoga+gafa

Este principalul eveniment al industriei outdoor, deservind și clienți din zona HoReCa, prin segmentul BBQ. La Köln se nasc an de an trendurile sezonului, inovațiile de aici fiind ulterior preluate în toată lumea. Evenimentul este sponsorizat de Industry Garden Association.

Publicitate